IVY Talents

Store Concept & Brand Experience Developer till OKQ8 Scandinavia

Jobbeskrivning

Är du redo för nya utmaningar? vill du vara med och utveckla och förstärka vårt butikskoncept och kundupplevelsen på våra stationer? Vill du arbeta på ett väletablerat företag som fokuserar på den enskilda medarbetaren?

OKQ8 satsar och förstärker sin marknadsavdelning med en ny roll som Store concept & brand experience developer 

 

Rollen 
Store Concept & Brand Experience Developer är en ny befattning där Du ansvarar för att utveckla och förfina befintliga och nya koncept-/säljlösningar för OKQ8:as totala kunderbjudande på station. Du är den som utarbetar, förankrar och stöttar implementeringen av olika konceptinitiativ och säljlösningar. Du ansvarar för att årsplanen för de olika initiativen för butiksutveckling är uppdaterad och Du tar ägarskap för att utveckla nya konceptidéer utifrån de initiativ som kommer från kategoriorganisationen.

I rollen kommer Du att vara en brygga mellan kategoriägare, affärsutvecklare och vår bygg & butiksplanerar organisation. Du tillhör ett team på 6 personer men är själv inom din befattning. Du jobbar nära dina kollegor, företagets övriga avdelningar, design-/reklambyråer och andra externa leverantörer för att skapa de rätta och bästa lösningarna för att sälja mer i butik. Det är även viktigt att du är duktig på att förstå trender inom retail och butiksutveckling, har konsumentinsikt och kan göra omvärldsbevakning.

Ansvarsområden 
• Ansvara för årsplan för butiksutveckling 
• Förbättra och utveckla intjäning på våra stationer via konceptutveckling 
• Driva och ta ansvar för utveckling och optimering av befintliga koncept på våra stationer utifrån årsplan 
• Förädla och optimera befintliga koncept på station, både inom tjänster (ex tvätt och biluthyrning) och produkter (food, kiosk och bilistiska produkter). 
• Ta ägarskap för att utveckla nya konceptidéer som kommer från affären ut på station. 

Du kommer att tillhöra vårt kontor i Stockholm och blir en del av vår Marknadsavdelning. Du kommer rapportera till Head of Retail Marketing. 

Kvalifikationer

Vi söker dig 
Som trivs i en fartfylld vardag. Du är kreativ i din tankegång men trivs med att också vara ”hands on”. Din personlighet är din tillgång – du måste proaktivt och självständigt förstå hur man driver och bygger relationer både internt och externt.

• Du har minst 3 års erfarenhet av praktiskt arbete med design, varumärke och konceptutveckling. 
• Du har utbildning inom retail, butiksutveckling, design eller marknadsföring 
• Du är van att samarbeta med externa leverantörer och partners 
• Du har en förmåga att både vara ett strategiskt stöd i utvecklingsarbetet, men även duktig på att praktiskt genomföra, testa nytt och implementera handfast på station. 
• Du har god social kompetens och mycket god samarbetsförmåga.

Låter detta som du och dina nästa utmaningar? I så fall ser vi fram emot att få ditt CV och ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Tiberg, Head of Retail Marketing Sverige, via peter.tiberg@okq8.se alt. 070-2680067. Om du har frågor gällande processen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Teresia Schönberg via teresia.schonberg@okq8.se.

Vi jobbar med löpande urval och tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. 
Välkommen med din ansökan senast den 2018-12-09

OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats att utvecklas i. Här arbetar människor i alla åldrar! Våra värderingar öppen och ärlig, leverans, kompetens och kundfokus präglar vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att utvecklas. 

Livet med OKQ8 Scandinavia

• Modiga ledare – Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor. 
• Flexibelt arbetsliv – På OKQ8 Scandinavia arbetar vi tillsammans för att nå våra mål, det är så vi får de bästa resultaten. Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov. 
• Familj och fritid – Att ha en sund balans mellan arbete och fritid tror vi är avgörande för vårt välmående. Vi tror även att det gör oss mer effektiva när vi arbetar. Som arbetsgivare vill vi möjliggöra, och uppmuntra till, ett liv där vi kan kombinera familj och en aktiv fritid med arbete och karriär. 
• Utveckling och talang – Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. Det vill säga, bli bättre på vad du är bra på – men prova även gärna något nytt. I vår värld är det en fördel att våga utmana sig själv att prova något man inte kan. Det är så vi hittar nya talanger internt. 

Om oss

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald. 
OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter. 

Vi ser fram mot din ansökan.

 

Ansök nu  

 

Sista ansökningsdag : För ungefär en timme sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Övrigt


Senaste jobben från IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Liknande jobb Store Concept & Brand Experience Developer till OKQ8 Scandinavia