Jurek

HR Business Partner för långsiktigt uppdrag

Är du en trygg, engagerad och nyfiken HR-konsult som är redo för nästa uppdrag med start i augusti? Har du erfarenhet från det breda HR-arbetet, är trygg i arbetsrätten och trivs när du både får arbeta operativt och strategiskt? Då kan vi ha ett spännande uppdrag för dig!

 

Arbetsbeskrivning

För vår kund, som är ett service- och installationsföretag, söker vi nu en HR Partner för uppdrag med start i början på augusti och löpande ett år framåt. I rollen kommer du jobba dedikerat mot en specifik region i verksamheten, i tätt samarbete med regionchef, avdelningschefer och filialchefer. Du ingår i regional ledningsgrupp och bidrar med ett proaktivt HR-stöd. I rollen kommer du arbeta högt som lågt, där du både driver de årliga HR-processerna och bidrar till strategi i ledningsgrupp. Du tillhör ett HR-team om fem ytterligare HR Partners och rapporterar till HR-chef.

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har minst fem års erfarenhet från en bred roll inom HR, troligen från rollen som HR Partner/HR Business Partner. Du är van att stötta chefer i hela spektrat av HR-frågor och känner dig trygg som en del av ledningsgrupp. Har du sedan tidigare erfarenhet av organisationer bestående av både kollektivare och tjänstemän ser vi det som ett stort plus. Som person blir du troligen beskriven som öppen, samarbetsvillig och engagerad och har ett proaktivt förhållningssätt. Du delar gärna kunskap och trivs som den del av ett team där humor finns och där man jobbar tillsammans.

 

Du erbjuds 

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start i augusti och löpande cirka ett år framåt. Rollen är placerad i huvudsak i Uppsala, men innebär också visst resande mellan Enköping, Uppsala och Stockholm. Vid frågor rörande uppdraget är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, så visa ditt intresse eller hör av dig direkt om du är nyfiken.

 

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

 

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek 

 

Område

Uppsala

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 25 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner för långsiktigt uppdrag