Jurek

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till säkerhetsbolag

Arbetsbeskrivning

Vår kund är en stor aktör inom säkerhetsbranschen och nu behöver de förstärka sitt team inom leverantörsreskontran. Du kommer att arbeta med hela flödet, alltifrån inscanning, kontering och underhåll av attestflöde. Du kommer att bli en del av ett team med två erfarna kollegor som du har möjlighet att lära dig av och utvecklas i din roll. Fakturaflödet är både automatiserat men kräver viss manuellt arbete och utredning vid felaktigheter. 

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Registrera fakturor

• Kontering

• Attestflöde

• Betalningar

• Avstämningar

 

Vem är du?

Vi söker dig med något års erfarenhet i rollen som ekonomiassistent vill fortsätta utvecklas inom leverantörsreskontran och bli ett del av ett team och en organisation som är snabbrörlig och har ett högt tempo. Du är driven, prestigelös och hjälper till där det behövs. Vidare är du social och drar dig inte för att kommunicera över telefon både internt och externt. Det är viktigt att du kan kommunicera flytande på både svenska och engelska i tal och skrift. 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas leda till en överrekrytering till kunden för rätt person. Tjänsten är förlagd på heltid och arbetet utgår från kundens lokaler på Kungsholmen, med viss möjlighet till distansarbete. Du kommer att bli en del av ett trevligt team där du får stora möjligheter till utveckling. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till säkerhetsbolag