Avesta kommun 8 st lediga jobb hos Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Visar annonser 1 till 8


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Avesta kommun

Om webbplatsen

Välkommen till avesta.se - Avesta kommuns officiella webbplats. 


Fakta om avesta.se

Avesta kommuns webbplats finns till för att ge god service till medborgarna och till andra som är intresserade av Avesta kommun som plats för att bo och/eller plats för företagande. Målet är att du som medborgare ska erbjudas att göra många av dina kommunala ärenden på avesta.se.

Avesta kommun arbetar hela tiden för att få in fler delar av vår kommunala verksamhet under samma tak (samma system). Det betyder att vi arbetar med att olika tjänster ska vara delar av avesta.se och inte öppnas i nya fönster. På så sätt blir det enklare för besökarna på avesta.se att hitta rätt information eller tjänst. Som det är i dag fungerar till exempel inte sökfunktionen utanför systemet. 

Tekniken

Avesta.se använder ett system som heter Epi Server. I Epi Server skapar och förändrar Avesta kommuns webbredaktörer sidor utifrån färdiga mallar.
Anpassningen av Epi Server är gjord av Funka Nu.

Utveckling av avesta.se

Webbplatsen är under kontinuerlig utveckling, och Avesta kommun arbetar bland annat med Sveriges kommuner och landstings informationsindex (pdf) som stöd. Informationsindexet består av information som Sveriges kommuner och landsting anser ska finnas på en kommunal webbplats.

De som skriver på Avesta.se

Informationen som finns på avesta.se är ett resultat av många personers arbete. Avesta kommuns webbredaktörer publicerar informationen som de antingen skrivit själva, eller som skrivits av någon annan med goda kunskaper i ämnet.

Webbredaktörerna får utbildning och stöd av kommunens informatör.   

Kontaktperson

Marie Palm
Informatör
Telefon: 0226-64 50 09
Mobiltelefon: 070-676 50 09
E-post: marie.palm@avesta.se

Besöksadress: Stadshuset
Corneliusgatan 16, Avesta

Postadress: Avesta kommun
774 81 Avesta