Östersunds kommun

Lärare modersmål - Norska (F-9)

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Omfattning: 50%

Tillträdesdatum är 18 augusti

 

Arbetsuppgifter

Enheten Modersmål ansvarar för flerspråkiga barns modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskola/grundsärskola. Arbetet kan vara förlagt till olika arbetsplatser i Östersunds Kommun vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Lektionerna schemaläggs vanligtvis på eftermiddagar.

Modersmålsundervisning - norska

 

Jobbet kan inte utföras via fjärr eller distans.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand behöriga lärare. Dina meriterade kunskaper i svenska språket ska lägst vara påbörjade studier i gymnasiesvenska. För tjänst som lärare med inriktning modersmål och studiehandledning på modersmålet krävs svensk lärarexamen. Dina färdigheter i det sökta språket skall vara på modersmålsnivå.

 

Det är viktigt att du bifogar CV och personligt brev i din ansökan, annars är ansökan inte att betrakta som komplett. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Vi kommer att påbörja intervjuer under ansökningstidens gång.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

biträdande enhetschef

Mats-Erik Danielsson

0734-618431

teamledare

Marc Wenmaekers-Gobert

072-7014785

facklig representant

Nås via rekryterande chef

 

 

Sista ansökningsdag

2024-05-22

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 25 april

Kategorier : Modersmålslärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare modersmål - Norska (F-9)