Skanska

Arbetsledare Hus Sydost - Gotland

Välkommen till Skanska Gotland - en plats där vi tillsammans skapar framtidens byggnader. Vi fokuserar på nyproduktion av bland annat vårdbyggnader, kontor, industribyggnader och utbildningslokaler åt offentliga beställare. Vi är stolta över vårt nära och uppskattade samarbete med våra kunder och strävar alltid efter att vara en förebild inom svenskt näringsliv när det gäller hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Arbetsledare med passion för byggproduktion sökes till Skanska Gotland!

Vi är nu på jakt efter en ny stjärna till vårt team på Gotland. Med 27 engagerade medarbetare är vi mer än redo att välkomna dig till vårt framgångsrika lag. Vi värdesätter mångfald och ledarskap och strävar efter att skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna, uppskattade och har roligt på jobbet. Är det en företagskultur som du skulle trivas i?

 

Vår vision är att driva en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur.

 

På Gotland har vi just nu har vi flera spännande projekt som startas upp och vi söker dig som är redo att ta dig an nya utmaningar, bidra med dina unika färdigheter och växa tillsammans med oss.

 

Vem är det vi söker?

Är du en driven och engagerad arbetsledare med erfarenhet inom byggbranschen? Vill du vara en del av ett team som arbetar för att skapa hållbara och innovativa byggprojekt? Då kan du vara den vi söker!

 

Som arbetsledare hos oss kommer du att styra och leda den dagliga produktionen på våra arbetsplatser. Du kommer att ansvara för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du kommer också att säkerställa att produktionen styrs i enlighet med upprättade planer och enligt de lagar, regler och riktlinjer som finns kring arbetsmiljö och säkerhet.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Upprättande av arbetsberedningar över olika arbetsmoment och att säkerställa att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt.

• Upprättande och avstämning av tidsplaner.

• Ledning av hantverkare och underentreprenörer.

• Hantering av projektekonomi och styrning mot uppsatta lönsamhetsmål.

• Utförande av dagliga avstämningar och uppföljningar.

 

Vi erbjuder dig ett givande och utmanande arbete i en sammansvetsad grupp som välkomnar nya medarbetare och tar hand om varandra. Hos oss får du möjligheten att vara en del av spännande byggprojekt i ett värderingsstyrt företag som fokuserar hållbarhet samhällsutveckling.

 

Vi söker dig med byggteknisk högskole- eller yrkeshögskoleutbildning alternativt dig som har motsvarande kunskaper från arbete i byggbranschen. Du bör ha minst tre års erfarenhet av en liknande roll inom husbyggnation. Vi ser det som en fördel om du dessutom har en god förmåga att använda och lära dig hantera digitala hjälpmedel. Som person är du strukturerad och har en god förmåga att hitta de bästa lösningarna i projekten. Du är en lagspelare som förstår vikten av samarbete för att uppnå framgångsrika projekt. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och är en god representant för Skanska och våra värderingar.

 

Är du redo att bli en del av Skanska på Gotland?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 maj 2024.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Fredrik Rosarfve via e-post: fredrik.rosarfve@skanska.se eller telefon: 0708121062.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Gotland . Publicerat : 24 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Sydost - Gotland