Boliden

Produktionstekniker

Garpenberg

Full time

JOB_009658

 

Vi söker nu en Produktionstekniker som vill vara med och bidra till vår utveckling.

 

Arbetsuppgifter

Som produktionstekniker hos oss jobbar du nära produktionen tillsammans med tio arbetsledare och i en grupp med sex tekniker samt en teknikansvarig för gruppen. Du är länken mellan produktionschef, arbetsledning, angränsande sektioner och operatör. Till största del kommer du att arbeta med den långsiktiga utvecklingen och planeringen av verksamheten. Arbetsuppgifterna spänner över planering, logistik, arbetsmetodiker, maskiner samt tekniska frågeställningar. Du är delaktig i planeringsprocessen, projekt, maskininköp och stöttar arbetsledarna med utveckling av arbetssätt.

 

Produktionstakten är, har varit och kommer att vara ökande under överskådlig framtid vilket flertalet av uppdragen berör, att utveckla processen att leverera stabilt mot tydliga mål under en expansiv period. Det pågår även ett antal automations- och digitaliseringsprojekt och vi har fler projekt på gång inom både sektion losshållning samt lastning, transport och logistik. Teknikergruppen är under uppbyggnad och det finns goda chanser för ett varierat arbete. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på din bakgrund och intresse.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är dagtid samt kommer bedrivas både ovan- samt under jord.

 

Kvalifikationer och egenskaper

Du som söker har:

• Gymnasieutbildning med teknisk inriktning

• Erfarenhet av industriarbete

• B-körkort

• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av följande:

• Planering och logistikarbete

• Arbetslivserfarenhet inom gruvindustrin

 

Som person gillar du utmaningar samt att utveckla verksamheter och processer. Du är lösningsorienterad, strukturerad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du är driven, duktig på att samverka och har en förmåga att få medarbetare att engagerat jobba mot samma mål. Det är viktigt att du klarar av att arbeta under press.

 

Du är analytiskt lagd med god problemlösningsförmåga. Du kommer att behöva arbeta och leda ditt arbete såväl självständigt som att arbeta i större grupper i varierade former.

 

Du har även god datorvana, speciellt när det gäller Office-paketet.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Omsorg, Mod och Ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Lastning, Transport och Logistik Thomas Strandberg tfn 070-198 42 61

 

Facklig information

SACO: Scott Gordon, 0225-360 23 

Ledarna: Kent Hedin, 0225-369 50

Unionen: Jacob Wallén, 0225-362 62

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Emmie Brandt tfn 070-219 05 26 eller emmie.brandt@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 21 maj 2024

Urval och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 maj . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 24 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Produktionstekniker