Jurek

Redovisningsekonom sökes till kund med start i augusti!

Vår kund har behov av en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag i Södertälje med start i augusti,

Välkommen med din ansökan redan idag!  

 

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du bland annat få stötta ansvarig ekonom i löpande bokföring samt i projekt med fissionen. Övriga arbetsuppgifter i rollen som redovisningsekonom ingår i uppdraget.

 

Vem är du?

Du kan snabbt sätta dig in i olika redovisningsfrågor och har ett öga för att hitta och lösa differenser. Vidare är du noggrann, driven, kommunikativ, serviceinriktad, lösningsfokuserad, bra lagspelare och med förmåga att snabbt sätta sig in i nya uppgifter.

 

Du ska även uppfylla:

• Van att självständigt hantera bokslut och avstämningar

• Mycket god systemvana 

• Har erfarenhet från större företag

• Vana av aktiveringar av investeringsprojekt och hantering av anläggningsregister.

 

Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av fission, fusion eller bolagsförsäljningar. Har du erfarenhet av Unit4 ERP bedöms det meriterande. 

 

Du erbjuds

Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Omfattningen är 39h/v. Uppdraget startar 2024-08-12 och pågår till 2024-11-30.  Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta  Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område

Södertälje

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 24 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom sökes till kund med start i augusti!