IVY Talents

Kundservicemedarbetare till Froda med start omgående!

Froda är ett fintechbolag som sedan 2015 har utmanat bankbranschen med nytänkande strukturer och här blir du en del av ett företag med en stark framtidsvision och härliga kollegor. Vi har roligt tillsammans på jobbet och arbetar i en härlig vindsvåning på Skeppsbron. Rollen innebär att du är den första kontakt kunder har med Froda och du kommer att utveckla en gedigen kunskap inom företagslån vilket med tiden skapar goda chanser till att utvecklas i rollen och att arbeta med kredithandläggning. Vi söker dig som har ett eget driv och är resultatinriktad samt vill utvecklas inom företagsekonomi och kundservice. Vi tror att du är en teamplayer som uppskattar en dynamik där gruppen arbetar tillsammans mot uppsatta mål och vi premierar även en tävlingsinriktad personlighet. 

Froda erbjuder småföretagare finansiering till schyssta villkor. Vi verkar inom en förtroendebransch och våra kundkontakter är avgörande för vår framgång. I rollen som kundtjänstmedarbetare blir du en viktig del av detta och du kommer tillsammans med sex kollegor i det operativa teamet agera rådgivande support för våra kunder.

 

Primära arbetsuppgifter:

 • Inkommande & utgående samtal till våra svenska kunder som är småföretag i olika branscher
 • Utgående samtal innebär t ex att följa upp med kunder som påbörjat ansökan men ej slutfört processen och bemöta diverse frågor gällande avtal och pris
 • Besvara frågor via mejl & chatt
 • Agera och kontakta kunder för en uppföljning vid behov
 • Administrativt arbete i vårt CRM System (Hubspot) 

Vår produkt är en finansieringslösning så det är viktigt att du har en vilja att lära dig mer om företagsekonomi. Du kommer att ha stöttning internt av Frodas Operativ Chef men det är en roll där det är viktigt att du trivs med stort eget ansvar och inte minst i en miljö i ständig förändring. 

 

Personen vi söker:

 • Du talar och skriver flytande på svenska och engelska
 • Erfarenhet av kundkontakt och service sedan tidigare
 • Erfarenhet av försäljning i någon form och van vid kundkontakt via telefon
 • Meriterande om du har jobbat inom bank eller studerat företagsekonomi
 • En vilja att lära och utvecklas samt se möjligheter att göra så hos oss 
 • Driven och resultatinriktad samt entusiastisk och nyfiken
 • Erfarenhet av lagidrott ser vi som positivt

Vi söker en social person som vill bli en del av vår gemenskap internt. På Froda finns möjlighet att både inspireras och utvecklas och vi söker dig som har en ambition att lära dig mer om ekonomi och kredithandläggning. Bli en del av Froda och hjälp småföretagare att växa! 

 

Praktisk information
Omfattning: Heltidstjänst. 
Arbetstider: 8.30 till 17.30.
Placering: Skeppsbron, Gamla Stan
Start: Omgående
Förmåner: Tjänstepension via Avanza, mobil & dator samt sociala aktiviteter 
Ersättning: Fast månadslön. 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Froda med The Wofi. Frågor är välkomna till ansvarig rekryterare Julia på 070 759 76 66 eller julia@thewofi.se . Vi rekommenderar dig att söka tjänsten redan idag då intervjuer kommer att ske löpande.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 januari

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Liknande jobb Kundservicemedarbetare till Froda med start omgående!