Skanska

Produktionschef Skanska Direkt - Göteborg

Skanska Direkt arbetar med ombyggnad och tillbyggnad av bland annat sjukhus, kontor, bostäder, förskolor och skolor. Skanska Direkt arbetar även med nyproduktion av bland annat förskolor.

 

Vår ambition är att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Vi arbetar ofta i pågående verksamhet nära kunder och brukare.

 

Vi arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder.

 

Skanska Direkt har idag flera spännande projekt på gång i Göteborg med omnejd. Därför söker vi nu en produktionschef till vår organisation som vill bidra till att Skanska fortsätter vara en förebild gällande samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Du är vår nyckelperson i produktionen

Rollen som produktionschef innebär att du har en nyckelroll i våra projekt och har ett övergripande ansvar att leda, styra och planera produktionen i våra ombyggnadsprojekt. Du medverkar från projektstart till besiktning och ansvarar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalitet och arbetsmiljö. Du ansvarar också för att leda, motivera och utveckla ditt team till att nå uppsatta mål och deadlines. Du lägger stor vikt i säkerhet- och arbetsmiljöfrågor för både dig och dina medarbetare.

 

Vem är du?

Arbetar du som produktionschef/platschef idag och känner att du vill bredda din kompetens? Eller arbetar du som arbetsledare och vill ta en större roll och växa i din karriär? Då kan du vara den vi söker! Vi söker dig som har ca 2–5 års erfarenhet av en likartad roll samt erfarenhet av ROT-projekt samt om- och tillbyggnadsprojekt. Har du dessutom jobbat med hyresgästanpassningar av större karaktär ser vi det som ett plus i kanten.

 

Som ledare är du beslutsam och handlingskraftig samtidigt som du trivs med att vara en del i ett större team. För dig är det naturligt att skapa ett sunt och inkluderande arbetsklimat med ett positivt och modernt ledarskap. I rollen jobbar du nära dina kunder med affären vilket därmed ställer krav på affärsvana och att kunna vara affärsorienterad. Vi vill att du har förmågan få ihop helheten i processer med många olika aktörer inblandade. God struktur och ordning samt ett ödmjukt förhållningssätt är också egenskaper vi värdesätter. Kvalitet, miljöpåverkan och säkerhet är parametrar som vi aldrig tummar på och givetvis gör inte du det heller

 

Vill du jobba i ett fantastiskt team och söker utveckling – då ska du söka dig till oss!

Sista ansökningsdag är 23 maj 2024 men vi genomför löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan i form av ett CV. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna distriktschef Stefan Nilsson, telefon: 010-4488009.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 26 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Skanska Direkt - Göteborg