Östersunds kommun

Verksamhetsutvecklare - Sektor Funktionshinder

Är du lösningsfokuserad och kreativ? Kommunikativ och driven? Eller är du den som vi inte ens har tänkt på att vi behöver?

 

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att hitta engagemang och mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför går vi ständigt framåt, och vi gör det med hjärtat.

 

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss!

 

Möjligheten att göra skillnad väntar på dig! På grund av en medarbetares karriärbyte, söker vi nu en ny verksamhetsutvecklare inom sektor funktionshinder.

 

Med över 1000 tillsvidareanställda och 800 vikarier, är vår sektor en av de mest dynamiska inom Vård- och omsorgsförvaltningen i Östersunds kommun.

 

Vår verksamhet spänner från vaggan till graven, och inkluderar en av Sveriges största LSS-verksamheter, en växande socialpsykiatri, en omfattande hälso- och sjukvårdsenhet samt ansvar för flera viktiga insatser som personlig assistans.

 

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare kommer du att vara en del av sektorledningen och arbeta tillsammans med erfarna kollegor med stark vilja och en skvätt humor.

 

Din arbetsgrupp består av en annan verksamhetsutvecklare, en forskare och två kvalitetsansvariga. Tillsammans kommer ni att driva utveckling inom de ovan nämnda områdena genom varierande projekt och uppdrag.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på aktuella projekt och behov inom sektorn. Du kommer att ha fasta uppdrag men även arbeta med skiftande projekt som ställer krav på din anpassningsförmåga och förmåga att leda dig själv och driva projekt framåt.

 

Kvalifikationer

- Relevant högskoleutbildning är ett krav.

 

- Kunskap inom hälso- och sjukvårdsfrågor. Även om legitimation inte är ett krav, värderas stort intresse och förståelse för området högt.

 

- Erfarenhet av verksamhetsutveckling, gärna kopplat till pedagogiskt arbete.

 

- Erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättningar är meriterande.

 

- Har god förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift

 

Ansökan:

Är du den drivna och flexibla verksamhetsutvecklare vi söker? Skicka din ansökan inklusive CV och personligt brev. Betyg/intyg skickas inte med, uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Referenser lämnas vid begäran.

 

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

sektorchef

Lars Backus

063-14 46 66

facklig representant

Nås via rekryterande chef

 

 

Sista ansökningsdag

2024-05-26

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 26 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Verksamhetsutvecklare - Sektor Funktionshinder