IVY Talents

Meriterande Extrajobb (heltid under sommaren 2018!) som Lån- och Kredithandläggare till etablerad bank i Stockholms innerstad

Är du studerande och vill ta ditt första steg inom finansbranschen i en roll som Lån- och Kredithandläggare på Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag? Söker du ett meriterande extrajobb på en stor arbetsplats med härlig företagskultur och kontor beläget i centrala Stockholm? Då har du hittat rätt!

Vi söker en effektiv person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för sitt jobb. Teamet du kommer att arbeta i omfattas av 12 härliga kollegor i olika åldrar på en intern avdelning som arbetar med handläggning av lån. Tjänsten är ett timbaserat extrajobb där du arbetar som konsult via oss på Ivy Talents ute hos vår kund. Du ska kunna arbeta 1-2 dagar i veckan under terminernas gång och du ges möjlighet att arbeta heltid under sommaren 2018!

Du kommer arbeta med att:

– Granska och hantera inkommande kredit- och låneansökningar 
– Ständig dialog med kollegor och externa parter 
– Kontakt med externa banker för kontovalidering 
– Rådgivning och service för kunderna

Som person är du:

– Kundorienterad och inställd på att alltid ge bästa möjliga service 
– En social lagspelare som gillar att peppa kollegor och sprida positiv energi 
– Flytande i svenska och engelska både tal och skrift 
– Ansvarstagande och initiativtagande i ditt arbetssätt

Passande bakgrund:

– Du studerar ekonomi eller liknande 
– Tidigare erfarenhet inom service är önskvärt 
– Vana av att arbeta med telefon som främsta arbetsredskap är positivt 
– Tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst eller i en liknande roll är en fördel 
– Övriga språkkunskaper är ett stort plus

Är du intresserad av denna tjänst måste du vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer för kundens räkning att göra ett utdrag ur brottsregistret samt göra en UC.

Information om företaget

Kunden är ett företag som tillhandahåller betal- och kreditkort. De arbetar med bank och finansieringslösningar mot privatpersoner och företagskunder. Kontoret är beläget i Stockholms centrala delar.

Att jobba som konsult på Ivy Talents

Som konsult hos oss får du en anställning med avtalsenliga villkor med allt vad det innebär gällande sjukfrånvaro, lön, semester, pension osv. Du tilldelas också en ansvarig mentor på Ivy Talents som är tillgänglig under hela avtalsperioden för att säkerställa att du trivs på arbetet samt agera bollplank och rådgivare vid behov.

Arbetstider: Schemalagd arbetstid kontorstider. 
Tillträde: Omgående.
Omfattning: 1-2 schemalagda dagar / vecka. Heltid sommar 2018.
Lön: Timlön.

Urval i rekryteringsprocessen sker löpande. Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan via ”Ansök” knappen. Vid frågor om tjänsten ring ansvarig Julia Olsson på 070-759 67 66 alt. maila till julia.olsson@ivytalents.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord : kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundsupport, lånhandläggare, kredithandläggare, bank, finans, ekonomi, extrajobb, ekonomistudent

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Liknande jobb Meriterande Extrajobb (heltid under sommaren 2018!) som Lån- och Kredithandläggare till etablerad bank i Stockholms innerstad