Jurek

Verksamhetscontroller till AcadeMedia

Är du intresserad av en roll där du får möjlighet att arbeta verksamhetsnära, använda dig av dina analytiska och ekonomiska färdigheter samtidigt som du får utlopp för din pedagogiska och kommunikativa sida? Då kan det här vara chansen för dig! Nu söker vi en ny kollega till vårt härliga och kompetenta team med Business Controllers hos AcadeMedia, Norra Europas största utbildningsföretag!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Verksamhetscontroller kommer du arbeta stödjande mot flera rektorer i våra Gymnasieskolor och stötta dem i planerings- och uppföljningsarbete för de verksamheter de ansvarar för. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå i:

 

• Kontroll, uppföljning och analys av bokslut

• Leda och stötta i verksamhetens planeringsprocesser

• Ta fram business case för större investeringar

• Ansvara för att utbilda chefer, både individuellt och i samverkan med övriga staber

• Skapa underlag till och genomföra relevanta analyser

 

Du kommer att ingå i team med flera Business Controllers och rapportera till chef för segmentets controllers. Du kommer att vara en del av ledningen för verksamhetsområdet där flera andra funktioner och chefer samarbetar för att leda och stödja verksamheten.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant ekonomisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom redovisning eller controlling och har en trygghet i din ekonomiska förståelse. Vi lägger stor vikt vid dina pedagogiska och kommunikativa färdigheter då du kommer arbeta stödjande ut mot chefer i verksamheten. Vi tror också att du är en person som trivs i en roll med mycket eget ansvar, har en stark förmåga att prioritera och planera samt är en lugn och positiv person som uppskattar att dela med sig av sin kunskap och skapa goda relationer.

 

Du erbjuds

En spännande tjänst i en koncern där nya idéer, förändring och innovation uppmuntras och välkomnas! Du får möjligheten att arbeta verksamhetsnära och har stora möjligheter att påverka och utveckla. Vår mission "Change through Education" är något som genomsyrar vår verksamhet och vi arbetar för våra elever, för att bidra till positiva och nödvändiga förändringar för skolan och samhället som helhet.

 

Om AcadeMedia

Vi är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge, Nederländerna, Storbritannien och Tyskland. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

 

Alla 188 000 barn, elever och vuxendeltagare som går i våra verksamheter under ett år ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.

 

Våra 18 870 medarbetare som arbetar på våra drygt 700 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar, har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. I koncernen arbetar vi utifrån ett gemensamt kvalitetsledningssystem som vi kallar AcadeMediamodellen.

 

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar AcadeMedia med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se eller +4676-002 69 40.

 

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Verksamhetscontroller till AcadeMedia