IVY Talents

Skorstensfejartekniker till Skorstensfejarna LJ

Vi är ett medlemsföretag för skorstensfejaryrket som erbjuder trygga lösningar för att säkerställa ditt brandskydd. Det gör vi genom besiktningar, sotning, takarbeten och hantering av kanalsystem. Skorstensfejarna LJ grundades av Lars Johansson 1997 och består idag av ca 20 anställda som arbetar som tekniker, sotare, lärlingar och administratörer. Vi fokuserar på distrikten Finspång, Katrineholm, Stockholm, Ekerö, Vingåker och Strängnäs. Bolaget drivs som ett självständigt bolag men är en del av Rebelliongruppen. Läs gärna mer om oss www.skorstensfejarna.se

 

Rebelliongruppen är en företagsgrupp med hög lönsamhet och med ett långsiktigt fokus inom infrastruktur, handel och tillverkning. En aktiv ägare som bygger vidare på den kompetens som redan finns hos företagen och skapar förutsättningar för att utveckla och expandera verksamheterna.

 

Vi söker nu en skorstensfejartekniker som kan stötta vår tillväxt i Stockholmsområdet, Finspång, Vingåker och Katrineholm. Du är ansvarsfull och har fokus på att leverera ett professionellt arbete. Du gillar att träffa kunder och spendera dagarna utomhus. Du är person med hög ambition med ett driv att utvecklas inom brandskyddskontroller och sotningsfrågor. Du tar ansvar över ditt arbete och är noggrann. Arbetet innebär en del administrativa uppgifter men framför kommer du arbeta med ett gäng härliga kollegor och kunder.

 

Krav

-Utbildad skorstensfejare

-Innehar B-körkort

-Erfarenhet i yrket

 

Mediterande

-Ansvarat för att utbilda lärlingar

-Datorvana och erfarenhet av branschanpassade system

-Tillsyn A och B

 

Vi erbjuder

Ett flexibelt arbete där man påverka sin arbeten och tid själv. Friskvårdstid och friskvårdsbidrag, semester enligt ök och vidareutbildningar. Dessutom kommer anställda på Skorstensfejarna ha möjlighet att delta i ett incitamentsprogram i Rebellion.

 

Placeringsort är i Stockholmsområdet, Finspång, Vingåker eller Katrineholm med tillträde så snart som möjligt.

 

Välkommen med ansökan! Intervjuer sker löpande.

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Finspång, Katrineholm, Stockholm, Vingåker . Publicerat : 12 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Liknande jobb Skorstensfejartekniker till Skorstensfejarna LJ