IVY Talents

Business Controller/Junior CFO till Expansivt bolag

Vi söker en ambitiös och driven ekonom i början på sin karriär med ett stort intresse för business. Det här är en unik möjlighet att accelerera din karriär på ett bolag där du får det bästa av två världar – en stabil grund i ett framgångsrikt bolag och kompetenta kollegor samt en utvecklande tid med expansion och tillväxt framåt! Nu är det dags att ta Consector till nästa steg och de mest expansiva åren ligger framför oss. En essentiell del i denna satsning är att rekrytera en Business Controller för att ta bolaget till nästa professionella nivå i utvecklingen. I rollen jobbar du nära grundarna och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter att avancera enligt en snabbt accelererande utvecklingskurva kompetensmässigt. Vi lovar dig den roligaste tiden i din karriär!

 

Consector är en privat låneförmedlare som erbjuder personlig rådgivning för att underlätta för privatpersoner att hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån som privatlån och kreditkort. Erbjudandet går ut på att helt kostnadsfritt hjälpa kunder att utvärdera och konkurrensutsätta hela sitt kreditengagemang. Målsättningen är att minska räntekostnaderna för kunden. Bakom bolaget står grundarna och entreprenörerna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg som båda har en mångårig bakgrund inom bank- och finansbranschen. Övriga delägare är bland annat Max Matthiessen, Verdane Capital och Optimizer Invest.

 

 

Arbetsuppgifter:

 • Utveckla och bygga finansiella analysinstrument 
 • Ta fram finansiella rapporter och bistå chefer internt med kundanalyser och hitta samband samt presentera dessa på ett överskådligt sätt
 • Ansvar för löneutbetalningar & fakturor, utbetalningar och månatlig rapportering 
 • Utveckla en dashbaord för ledning, management och investerare 
 • Ansvara för och bygga relevanta företagspresentationer och investeringsmemorandum 
 • Delaktig i att implementera Fortnox samt automatisera processer internt
 • Analys och delaktighet i framtida expansionsarbete och etablering på nya marknader 
 • Månadsrapportering till investerare

 

Passande profil:

 • Kandidat eller masterexamen i ekonomi
 • 1-2 år arbetslivserfarenhet inom relevant ekonomiarbete, förslagsvis hos någon av redovisningsbyråerna eller inom banksektorn
 • Mycket goda kunskaper i Excel & Powerpoint
 • Kunskap om alla finansiella delar i rapportering, balansräkningar samt en förmåga att se samband och skapa rapporter samt introducera data på ett väldisponerat sätt
 • Har du tidigare varit delaktig i processer kring uppköp och expansion till nya marknader ser vi det som starkt meriterande.
 • Flytande svensk- och engelskkunskaper 

 

Vi söker dig som är matematiskt kunnig och analytisk med god social kompetens och ambition. Något vi värdesätter är att du är en teamplayer som vill ha en delaktig roll i bolaget och att du har en förmåga att se förbättringsmöjligheter och implementera dessa. Vi tror att rätt kandidat har en öppen och affärssinnad personlighet och attraheras av att befinna sig i en expansiv fas och en vilja att utvecklas tillsammans med bolaget.

 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Consector med Ivy Talents. Frågor gällande tjänsten är välkomna till ansvarig rekryterare Julia på 070-759 76 66 eller julia.olsson@ivytalents.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten ämnas tillsättas omgående. Visa därför ditt intresse redan idag för att inte missa chansen att bli rekryterad till denna spännande roll! Vi ser fram emot att lära känna just dig!

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 november


Senaste jobben från IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Liknande jobb Business Controller/Junior CFO till Expansivt bolag