Avesta kommun

Dagbarnvårdare till Skogsbo och Karlbo

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

För dig som gärna vill arbeta med barn i ett mindre sammanhang med ändå ha tillgång till arbetskamrater och stöd är detta ett bra tillfälle. Arbetet är självständigt inom givna ramar enligt de lokala styrdokumenten och de riktlinjer som finns nationellt. I vår yrkesgrupp finns en stor stolthet och ett bra proffessionstänkande. Vi arbetar kvalitetsmedvetet för att ge barnen goda förutsättningar för lärandet och en trygg tillvara under tiden vårdnadshavarna är på arbetet. Vi har två utbildningsdagar per termin då verksamheten är stängd. Det finns viss tillgång på arbetskläder.

 

 

Arbetsuppgifter

Här får du en möjlighet att arbeta med en mindre grupp barn i ditt hem. Du kommer att ha arbetskamrater i din närhet som du kan samverka med i planering och genomförandet av aktiviteter. Du skall i hemmet bedriva en lärande verksamhet tillsammans med barnen. Du lagar maten och serverar till din barngrupp och har en stor frihet att utforma din dag efter dig och de barn som finns i gruppen. Det finns styrdokument att luta sig mot och förhålla sig till.

 

 

Kvalifikationer

Om du har en barnskötarutbidning eller motsvarande är det meriterande

Det är viktigt att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du kan se händelser och relationer ur dess rätta perspektiv och kan självständigt fatta beslut därefter. Ser relationer i sitt rätta perspektiv,

Du kan i dina möten skilja på det personliga och det professionella.

 

Eftersom du stora delar av tiden arbetar ensam klarar du av att självständigt agera efter vad situationen kräver.

Har mod att agera efter sin egen övertygelse.

Vi arbetar även i grupperna och samarbetar i vissa aktiviteter. att vara lyhörd och öppen skapar bra förutsättningar för att detta ska fungera, men även att våga komma med förslag, idéer och synpunkter som gynnar verksamheten.

 

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du visar intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Din förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet är av betydelse. du kan sätta upp tidsramar och hålla dessa i ditt arbete med barnen.

Du kan se och ta hänsyn till hela verksamheten, både i den lilla gruppen såväl som i den stora gruppen på APT och verksamhetsdagar.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2021-11-01

kan även ske efter överenskommelse

Referensnummer: C61905/2021

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2021-10-04

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Dagbarnvårdare

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

2

 

Facklig företrädare

Fackliga företrädare

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 oktober . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 14 september

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Dagbarnvårdare till Skogsbo och Karlbo