Boliden

Driftstekniker PC Koppar

Rönnskär söker Driftstekniker PC koppar till bevakningsområdet CMA (custom made anodes) och anodkvalité.

 

Allmänt

 

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framför allt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

 

Som driftstekniker arbetar du verksnära och operativt med att bidra till högt anläggningsutnyttjande och optimering av processen. Du kommer att vara ett operativt stöd till produktionsavdelningen, delta i och driva förbättringsarbete samt driva mindre projekt. Bistå enhetschefen avseende både personalfrågor och planering. Du förväntas även bidra med riskanalyser och instruktioner samt verka för en god och säker arbetsmiljö. Samordning mellan drift och underhållsinsatser under löpande produktion och dagliga aktiviteter. Beredskap kan förekomma i tjänsten.

 

Utbildning och kvalifikationer     

 

Du är självgående, strukturerad och en problemlösare. Du har lätt för att arbeta i olika team och bidrar med engagemang och positiv attityd. Vidare är du driven och har en god förmåga att ta uppdragen hela vägen i mål. Det är en fördel om du har ett teknikintresse och en vilja att hela tiden lära dig nya saker.

 

Det är bra om du har erfarenhet från process- eller tillverkningsindustri. Du trivs med att arbeta på ett systematiskt sätt och besitter social kompetens då detta är viktigt för samarbetet med kollegor. Du förväntas vara aktiv i förbättringsarbetet och ser det som en utmaning att arbeta med ständiga förbättringar.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

Relevant gymnasieutbildning, gärna någon påbyggnadsutbildning

Några års erfarenhet av likvärdigt arbete

Goda språkkunskaper i tal och skrift (svenska och engelska)

Goda IT-kunskaper

B-körkort

Meriterande är:

Relevant påbyggnadsutbildning inom produktionsteknik

Erfarenhet av förbättrings- och utvecklingsarbete inom processindustri eller annan tung industri.

Kunskap i Maximo eller annat underhållssystem

Kännedom om Boliden Production System, LEAN.

 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar mod, omsorg och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

Arbetstid

Dagtid 38,75 tim/veckan

 

Ansökan

Vi vill ha in din ansökan senast 2024-08-20.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

 

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna mig, Sektionschef AnnaKarin Björk 0910-77 36 64

 

Frågor om ansökan besvaras av HR-Generalist Felicia Granlund, 073-022 25 66. På grund av semestertider kan återkoppling på frågor dröja.

 

Facklig information får du av Mikael Norrby (Unionen) 0910 77 37 76, Elin Söderlund (Sveriges Ingenjörer) 0910 – 77 3431, Dan Nilsson(Ledarna) 0910 77 38 67.

 

---------------------------------------------------------------------

 

Important!  If you are a current employee within Boliden you shouldn't complete the application at this site, please log on to your Workday account and apply through "Find Jobs".

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 25 juni


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Driftstekniker PC Koppar