Skanska

Inköpare Väg och anläggning - Örnsköldsvik/Umeå

Kan du inköp och entreprenad? Väg och Anläggning i Örnsköldsvik/Umeå söker en inköpare!

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Inom Skanska finns det goda utvecklingsmöjligheter och hos oss får du möjlighet att arbeta nära produktionen 

Inköp väg och anläggning är en del i den svenska inköpsverksamheten. Gruppen består av Inköpare placerade i hela landet. Vi ansvarar för att ta fram och följa beslutade inköpsstrategier och samverkar tvärfunktionellt. Som inköpare arbetar du nära distrikt och region i både anbud och projekt. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Örnsköldsvik eller Umeå men den mesta av tiden kommer du spendera ute i våra projekt.

En del av dina arbetsuppgifter:

• Du tar fram inköpsplaner och genomför prioriterade projektspecifika inköp
• Stöttar projekt vid genomförandet av projektspecifika upphandlingar genom: upprättande av förfrågan, val av UE/leverantör, offertutvärdering, förhandling, upprättande av avtal 
• Förhandla/skapa/skriva avtal 
• Leda upphandlingar och se till att projekten har rätt leverantörer som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet 
• Utarbeta strategier med alternativa möjligheter för upphandling t ex dela entreprenader, dela på material och tjänst, alternativa avtalsformer 
• Du ansvarar även för att driva implementering och användning av relevanta ramavtal, arbetssätt och verktyg 

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av projektinköp inom entreprenadbranschen

Du har en relevant utbildning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har ett genuint intresse för att driva inköpsarbete, detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du jobbar strukturerat, engagerat och har projektverksamheten i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen. 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev men ansök idag – vi gör urval löpande

Vi gillar ordning och reda och tar därför inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Dan Williams på tel 010- 448 61 09. Sista dag att visa intresse är 2018-10-05.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Inköpare Väg och anläggning - Örnsköldsvik/Umeå