Skanska

Arbetsledare Hus Syd - Malmö

Vi strävar efter produktion i världsklass och söker dig som är erfaren arbetsledare.

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, skolor och bostäder. Hus Syd finns i Skåne och har ungefär 35 projekt igång kontinuerligt inom bostadsproduktion och kommersiella fastigheter. Till ett av våra bostadsdistrikt söker vi nu en erfaren arbetsledare som också vill bidra till ett bättre samhälle med placering i Malmö.

 

Du trivs i rollen som arbetsledare och vill växa vidare hos en entreprenör som kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater.

 

 

Är du vår nya arbetsledare?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

I rollen kommer du bidra till att vi tillsammans når uppsatta mål gällande tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Som arbetsledare ska du dessutom leda, coacha och skapa förutsättningar för egna medarbetare och underentreprenörer att nå uppsatta produktionsmål

 

Oavsett projekt är vårt mål alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.

 

 

Du brinner för produktionen!

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda arbetslaget mot hög produktivitet och kvalitet. Som person är du målinriktad, social, organiserad och metodisk. Du har en hög motivation, du är nyfiken och vill göra skillnad.

 

Vi tror att du är har en gymnasieutbildning inom bygg- och anläggning och har du dessutom en vidareutbildning på yrkeshögskola eller likvärdigt är det ett plus i kanten. Vi ser gärna att du har jobbat som yrkesarbetare samt att du har ca 5 års erfarenhet som arbetsledare.

 

Erfarenhet av Officepaketet eller motsvarande är ett plus och intresse för digitala verktyg är en bonus.

 

 

Vi är nyfikna på dig!

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 30 januari 2022. Vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan snarast möjligt.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 januari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Syd - Malmö