Skanska

Träarbetare Skanska Direkt - Gnosjö

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vår specialisering är att genomföra ombyggnationer, mindre nybyggnationer samt energieffektivisering där arbetet behöver utföras samtidigt som den nuvarande verksamheten ska fungera så bra som möjligt. Våra kunder finns inom både privat- och offentlig sektor inom områdena skolor, stambyten, vårdbyggnader och energiåtgärder. Skanska Direkt har verksamhet i större delen av södra Sverige och storstäderna Stockholm och Göteborg.

 

Vi arbetar kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi är det lokala företaget med det stora företagets fördelar med gemensamma inköp, hög effektivitet och starkt fokus på arbetsmiljö och säkerhet.

 

Nu har du chansen – Vi söker en engagerad snickare till vår verksamhet i Gnosjö!

Vi söker dig som vill arbeta i en omväxlande roll med olika projekt och varierande arbetsuppgifter. Du kommer med tidigt i projekten och har stor möjlighet till påverkan. Att få ta eget ansvar och ha en stor frihet ser vi som viktigt. Vi är idag 20 stycken yrkesarbetare och tjänstemän som har stor efterfrågan på våra tjänster.

 

Du får jobba nära våra kunder i samarbete med våra underentreprenörer. Vi månar om säkerheten och lever efter devisen; Vi jobbar säkert eller inte alls.

 

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som vill arbeta med våra spännande projekt och som har förmåga att skapa och bibehålla bra relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du är en kille/tjej som är trygg i din yrkesroll som snickare och gärna med flera års erfarenhet bakom dig.

 

Du som passar hos oss är en positiv, engagerad person som trivs med att arbeta i grupp och där du också bidrar till en god stämning. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. För att passa hos oss är det även viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du ser möjligheter i stället för hinder och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras säkrare, bättre eller effektivare.

 

Krav för tjänsten:

• Yrkesbevis för träarbetare

• Bra språkkunskaper i svenska

• B-körkort

 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet, då det är viktigt för oss att du blir en i gänget.

 

Något för dig? Skicka då in din ansökan senast 9 oktober!

Men vänta inte med att söka – vi kommer behandla ansökningarna löpande. Du söker genom att bifoga CV och gärna ett personligt brev.

 

Vid frågor om tjänsten är du i första hand välkommen att kontakta produktionschef Peter Gillgard på telefon 010 449 39 75. Även projektchef Johan Rasmussen finns tillgänglig för frågor på telefon 010 448 28 11.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 oktober . Arbetsort : Gnosjö . Publicerat : 22 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare Skanska Direkt - Gnosjö