Skanska

Bergarbetare Stora Projekt Forsmark - Östhammar

Skanska har ingått ett samverkansavtal med Svensk Kärnbränslehantering AB (SKB) för utbyggnad av det befintliga slutförvaret för kortlivat radioaktivt avfall (SFR) i Forsmark.

 

Projektet omfattar en utbyggnad av lagringsutrymmet om cirka 117 000 kubikmeter uppdelat på olika bergssalar på 120–140 meters djup i urberget. Projektet kommer bedrivas i två faser uppdelat i olika etapper och beräknas vara klart år 2030.

 

Utbyggnaden av SFR är unikt och på många sätt komplext då det kräver samverkan av många olika tekniska kompetenser. Genom att jobba tillsammans, beställare och entreprenör, kommer vi att hitta de specifika lösningarna som är bäst lämpade för projektet.

 

Teamwork och samarbetsvilja är en nyckel till framgång.

För mer information om detta unika projekt kika gärna på länken:

För dig som är entreprenör - SK

 

En unik arbetsplats

Som bergarbetare utför du sprängningsarbete under jord och som borrvagnsförare är du förare på någon av våra borriggar.

 

Vi erbjuder dig ett heltidsarbete med omväxlande och självständiga arbetsuppgifter i en fantastisk naturskön miljö. Vi kommer inledningsvis arbeta dagskift: kl. 07.00-20.00, 6 dagar och därefter ledig 8 dagar.

 

Skanska erbjuder boende i anslutning till arbetsplatsen, Hotel Igelgrunden.

 

Säkerheten är viktig för oss på Skanska. Vi har därför ett högt satt mål – noll arbetsplatsolyckor. För att nå målet genomför genomsyras arbetet av bra planering, arbetsberedningar, kommunikation samt riksinventering. Vi tycker att det är en självklarhet att våra medarbetare ska komma hem friska och oskadda från arbetet.

 

Du är driven och ambitiös

Vi söker dig som har några års yrkeserfarenhet av tunneldrivning och bergarbete under jord samt tillhörande dokumenterade kravutbildningar. Vi kommer att sätta samman ett team av experter för borrning, sprängning, bultsättning, betongsprutning samt injektering. I den här rollen krävs att du är flexibel i ditt arbete, att du kan jobba både självständigt och i grupp, beroende på vad arbetsuppgiften kräver.

 

Vi sätter säkerhet och god arbetsmiljö i fokus och värderar ordning och reda på arbetsplatsen högt - där är du en viktig person. Vi vill också att du aktivt arbetar för inkludering och bra teamarbete.

 

B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du kan flera av ovanstående områden.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 23 juni 2024. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Felldin, vår produktionschef och rekryterande chef, 076-625 04 18.

 

I samband med denna rekrytering kommer det att genomföras en säkerhetsprövning, alkohol- och drogtester samt medicinsk kontroll för kvarts innan anställning.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 juni . Arbetsort : Östhammar . Publicerat : 27 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Bergarbetare Stora Projekt Forsmark - Östhammar