Jurek Bemanning

Digital Marketing Lead till internationellt bolag i Kista

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter en Digital Marketing Lead till ett internationellt bolag i Kista. Uppdraget är med omgående start och är till en början förlagt 1-2år. I rollen som Digital Marketing Lead inom TV & Audio så kommer du att arbeta omfattande med marknadsstrategi med fokus på kundernas behov och köpbeteenden. Du kommer att stötta Category Maketing teamet och tillsammans med dem ta fram relevanta marknadsaktiviteter för området konsumentelektronik. Du kommer att ha tätt samarbeta med den nordiska organisationen och rapporterar till Marketing Director.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande;
-          Planera årsvisa digitala marknadsaktiviteter för den nordiska marknaden
-          Utveckla och implementera den digitala marknadsförings- och kommunikationsstrategin
-          Sätta mål och KPI:er för den digitala upplevelsen i webbkampanjer och hemsidan
-          Ansvara för all kommunikation mellan de koreanska och europeiska kontoren gällande digitala marknadsaktiviteter
-          Ansvara för och utföra marknadsföringsprojekt och digitala kampanjer


Vem är du?

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom Marknad/Kommunikation eller liknande. Du har även 3-5års arbetslivserfarenhet som marknadsansvarig/koordinator med ansvar för digital marknadsföring hos ett internationellt B2C företag. Du bör vara en van projektledare som tycker om att driva och leverera mot deadlines.

Vi ser även att du har erfarenhet av att;
-          Utföra mediekampanjer, planera innehåll och analysera kampanjer
-          Ha daglig kontakt med externa byråer
-          Identifiera och analysera kunders mönster
-          Arbetat med optimering av digitalt innehåll

Som person är du ambitiös, noggrann och driven. Du är en god kommunikatör och en skicklig projektledare som alltid arbetar med ett med ett affärstänk. Du är en ödmjuk teamplayer som samtidigt inte är rädd för att ta snabba beslut. Det är ett krav att du är flytande i tal och skrift i både engelska och svenska.


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst på ett välkänt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag på ca. 2år ute hos kund, vilket innebär att du kommer vara anställd som konsult via Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget är på heltid med omgående start, för rätt person finns det chans till förlängning. Kunden sitter i Kista och träffar löpande kandidater för intervju. Har du några frågor gällande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef, Victoria Tjernström, på victoria.tjernstrom@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord:
 Marknadsförare, Marknadsansvarig, Marknadskoordinator, Digital marknadsföring, Projektledare, B2C

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Victoria Tjernström
victoria.tjernstrom@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Digital Marketing Lead till internationellt bolag i Kista