Jurek

Volume Planner till MINI/BMW Group

Vi söker nu en Volume Planner till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster.

 

Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Företaget har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan, omfattande produktansvar och ett tydligt åtagande att spara resurser som en integrerad del av strategin.

 

På MINI får du möjligheten att arbeta med en välkänd produkt i ett bolag med en driven och positiv företagskultur. Här får du inte bara ett spännande och utvecklande jobb utan du blir även del av ett drivet och engagerat team med en bra sammanhållning där du kan vara dig själv och samtidigt ha roligt på jobbet.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Volume Planner & Market Analyst för MINI kommer du vara en viktig del i vår Northern European MINI organisation och vårt nordiska Sales Planning team. Du kommer bli en central del i vår MINI verksamhet och en länk mellan marknaden i norra Europa, den centrala nordiska organisationen och huvudkontoret i München gällande volym planerings relaterade frågor.

 

Dina huvudsakliga ansvarområden är följande:

• Ansvara för den månatliga och årliga planeringsprocessen för MINI

• Styra volym planeringen till att möta de kommersiella målen och maximera lönsamheten.

• Säkerställa optimal hantering av lager och tillgänglig produktion

• Förse ledning med detaljerade rapporter

• Kontrollera och koordinera månadsstängningar tillsammans med ledning.

• Analysera och övervaka marknadsutvecklingen i regionen norra Europa

• Förbättra processer för volym planering och prognoser för att öka precision.

 

 

Vem är du?

Som person är du flexibel, proaktiv och resultatorienterad med en förmåga att leverera mot korta deadlines med bibehållen kvalitet. Du är självständig med god kommunikationsförmåga och trivs i en multikulturell och snabbrörlig miljö där du kan bidra med en bra teamkänsla. Rollen kräver även att man är målmedveten och prestigelös och har lätt för att samarbeta och skapa förtroende i teamet.

 

Vi ser gärna att du har en relevant akademisk examen och har du tidigare erfarenhet från liknande roll är det meriterande. Du har stark analytisk förmåga och erfarenhet av att arbeta med nya projekt. Du har goda kunskaper i Excel och PPT samt talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

 

 

Om anställningen:

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

 

 

Om verksamheten:

BMW Group is, with their trademarks BMW, MINI and Rolls-Royce, the world´s leading premium manufacturer of cars and motorbikes and provides financial and mobile premium services. BMW Group´s success has always been based on thorough reflection and responsible decisions. From the beginning, the company has established an ecological and social sustainability through the entire business, including responsibility for the product and a clear commitment to save resources as a part of the strategy.

 

BMW Group Northern Europe coordinates and supports businesses in the different Nordic sales companies (Sweden, Norway, Denmark, Finland) as well as authorized BMW and MINI dealers in the Nordic countries and the Baltic region. BMW Group Northern Europe has approximately 200 employees and 160 authorized dealers and workshops. For more information visit our website www.bmwgroup.com.

 

 

Om ansökan

Vill du arbeta med fantastiska och ambitiösa kollegor i en utvecklande roll? Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev.

 

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Marie Källström på marie.kallstrom@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via

 

Område: Sollentuna

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 17 december

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Volume Planner till MINI/BMW Group