Jurek Bemanning

Sportintresserad redovisningsekonom på deltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som Redovisningsekonom kommer du jobba nära 2 andra kollegor samt verksamhetens VD. Förutom redovisningsuppgifter kommer du även få vara delaktig i analys, budgetarbete samt sammanställa rapportpaket till ledningen. För rätt person kommer det även finnas möjligheter att vara delaktig i förbättringsprojekt.

• Löpande redovisning
• Fakturahantering
• Prognos & Budgetuppföljning
• Kontoavstämningar
• Månads & Årsbokslut
• Årsredovisning

Övriga arbetsuppgifter som kan förekomma är redovisning av löner, projektredovisning samt koncernkonsolidering. Vidare är det starkt meriterande om du tidigare har arbetat i Visma.


Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen bakgrund inom redovisning och är självständig i årsbokslut. Vidare är det meriterande om du är van vid att sköta redovisningen fler bolag samtidigt samt hantera transaktionstunga branscher. Har du jobbat med löner och pension ses det också som ett plus.

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du gillar att jobba med projekt och få ihop helheten. Vidare är prestigelös och bredd att hugga i där det behövs.

Du behärskar svenska i tal och skrift.


Du erbjuds

Du kommer erbjudans en roll som redovisningsekonom i ett familjärt företag där man förespråkar ett positivt arbetsklimat. Du kommer sitta i ljus och trevliga lokaler i närheten av Globens tvärbanestation. Uppdraget är satt på deltid men det kommer finnas perioder där man kommer jobba heltid.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är med start omgående och har ett preliminärt slutdatum i oktober. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.
Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Deltid

Kontakt:

Gabriel Spennare


Ansök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sportintresserad redovisningsekonom på deltid