Jurek

Internationellt bolag söker en kundservicemedarbetare på deltid

Är du en person som brinner för service av världsklass och gillar problemlösning? Gillar du att vara i en koordinerande roll där du har det yttersta ansvaret att representera företaget gentemot kunder? Då kan detta vara rollen för dig.

 

 

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en kundservicemedarbetare för kunds räkning i norra Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid 70-90% som löper tillsvidare. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att vara en första kontakt gentemot företagets kunder. Du tar löpande emot och registrerar felanmälningar via telefon, e-post och webbchatt. Du registrerar arbetsorder till tekniker och har en koordinerande funktion mellan kunder och tekniker.

 

Företaget arbetar utifrån en strikt policy gällande säkerhet och i rollen är det därför viktigt att alltid kunna säkerställa att processer följs kompromisslöst. Du arbetar aktivt mot gemensamma mål och rapporterar till kundservicechefen.

 

 

Vem är du?

Till detta uppdrag söker vi dig som:

• Har en komplett gymnasieexamen

• Har minst 1 års erfarenhet av en liknande roll

• Uttrycker sig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift

 

Som person tror vi att du är ansvarsfull, noggrann och har en känsla för vad det innebär att ge en bra kundupplevelse! Du är lösningsorienterad med en utpräglad servicekänsla och trivs i en koordinerande roll. Du arbetar strukturerat och har förmågan att planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du är samarbetsvillig, flexibel, lyhörd och har ett öppet sinne. Vi tror också att du har ett gott omdöme, är ödmjuk samt har en positiv inställning då du kommer ha ett stort kontaktnät både internt och externt. Du utstrålar en naturlig trygghet till din omgivning och har en god kommunikationsförmåga.

 

 

Du erbjuds:

Ett konsultuppdrag på ett internationellt bolag med start omgående. Tjänsten är på deltid 70-90% och löper på tillsvidare. Du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult felicia.pettersson@jurek.se

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 november

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Internationellt bolag söker en kundservicemedarbetare på deltid