Jurek Bemanning

Receptionist/Ekonomiassistent till Identity Works på 80%

Om företaget
Identity Works är en av Sveriges ledande varumärkes- och designbyråer med tjänster inom Insikt, Strategi, Innovation, Design och Kommunikation. Identity Works arbetar med kunder som Arla, OLW, Volvo, Santa Maria, Cancerfonden, Länsförsäkringar, Risenta. Primus m fl. Byrån består idag av 50 anställda och är lokaliserade på Kungsgatan i Stockholm. Under 2017 omsatte bolaget 59 MSEK och gjorde ett positivt resultat om 12,4 MSEK. www.identityworks.se.

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en Receptionist/Ekonomiassistent på 80%. Rollen är placerad på Identity Works fina lokaler mitt i Stockholms city. Du kommer rapportera till Ekonomichefen/HR-Chefen.

Rollen är kombinerad och består av 2 delar, en del som Receptionist där du har hand om det sedvanliga i en sådan roll och en del som Ekonomiassistent där du kommer att jobba tillsammans med Ekonomichefen i det ekonomiska.

Receptionist
Du kommer ansvara för receptionen tillsammans med vår Office Manager, ta emot besökare, förbereda inför möten och ta hand om kontoret.

Ekonomiassistent

Du kommer agera som en klassik Ekonomiassistent med arbetsuppgifter som leverantörsreskontra, ta hand om fakturor, kontering, och enklare bokföring.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon erfarenhet av liknade arbete både inom reception (servicearbete) och ekonomi. Det är meriterande med en gymnasieutbildning inom ekonomi eller högskola. Vi ser att du kan och förstår grunderna i ekonomi. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då all extern kommunikation är på engelska. Du är har tidigare jobbat i något ekonomisystem och har bra koll på Officepaketet.

Som person är du mycket driven, vågar ta för dig, är social och framåt. Du är noggrann, effektiv och självgående. Vidare är du flexibel, prestigelös och tycker om att ha det fint omkring dig. Slutligen är du lösningsorienterad, tycker om ansvar och tempo.

Du erbjuds
En varierad och utvecklande roll på 80% där du kan vara med och forma din bana framåt. Du kommer till ett roligt och varmt bolag, med härliga kunder en företagskultur som andas kreativitet och utvecklingsmöjligheter. I denna rekrytering samarbetar Identity Works med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se
.  För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionist/Ekonomiassistent till Identity Works på 80%