Jurek Bemanning

Registrator till kommun i Stockholmsområdet

Nu söker vi en registrator till Sollentuna kommun. Har du erfarenhet som registrator eller liknande och kanske arbetat i kommunal eller statlig verksamhet? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 


Arbetsbeskrivning

Som registrator kommer du arbeta på Socialkontoret på tillhörande kommun. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara arbete med diarieföring/Registrering av allmänna handlingar i Public 360, registrering i verksamhetssystemet Procapita och posthantering. Vidare kommer du också att arbeta med skanning av handlingar, arbete i närarkiv samt utbildning och service till anställda.

 


Vem är du?

Vi ser att du god administrativ förmåga. Noggrann, stresstålig och flexibel och som är van att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt du kan strukturera ditt arbete och arbeta självständigt men behöver också ha mycket god samarbetsförmåga och trivas i servicerollen. Du ska också ha:

 

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av arbete som registrator, gärna inom kommunal eller statlig verksamhet
  • Goda datakunskaper och vana att arbeta med olika administrativa system
  • Lätt att uttrycka dig i svenska i tal och skrift

Meriterande är om du offentlig verksamhet och kännedom om lagar och förordningar inom offentlig förvaltning. Samt tidigare erfarenhet av arbete i Public 360 och/eller Procapita.

 


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start så snart som möjligt och löper i cirka fyra (4) månader med chans till förlängning alternativt fast anställning på kommunen. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Registrator, Public 360

 

Område:

Sollentuna

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 25 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Registrator till kommun i Stockholmsområdet