Jurek Bemanning

Marknadskoordinator till Ford Credit

Om företaget
Forso Nordic AB är ett finansbolag som, med tillstånd från Finansinspektionen, verkar på den nordiska marknaden. Verksamheten, som är samägd av Ford Credit Europe Bank Plc England och Crédit Agricole Consumer Finance, syftar till att aktivt främja försäljning och marknadsföring av motorfordon, genom att erbjuda finansiering och administrativa tjänster avseende dessa. Våra kunder består av i huvudsak två olika kategorier, dels våra återförsäljare av motorfordon och dels av deras slutkunder. Huvudkontoret ligger i Göteborg och har cirka 25 medarbetare.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en driven och ambitiös marknadskoordinator till vårt kontor i Stockholm. Rollen är bred och det övergripande ansvaret innebär att supportera våra säljare, återförsäljare och leverantörer med sälj- och marknadsaktiviteter, stöd, information och uppföljning. Du kommer att tillhöra ett team på 6 personer och rapportera till Sales & Marketing Manager. Denna tjänst kommer tillhöra Stockholmskontoret och man kommer att sitta i fina lokaler i Frösundavik.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

-       Planering, koordinering och genomförande av marknadsaktiviteter.

-       Ta fram marknads- och annonsmaterial och ansvara för att allt material följer företagets riktlinjer och profilering.

-       Vara med att upprätta marknadsplanen flera gånger per år.

-       Briefa byråer

-       Uppföljning av kampanjer, säljresultat/rapportering, kund- och leverantörsundersökningar etc.

-       Uppdatera hemsidor och broschyrer enligt företagets riktlinjer.

-       Koordinering av konferenser och träffar.

-       Inköpsorder samt budgetavstämningar månadsvis för försäljnings- och marknadsavdelningen.

-       Ansvara för arbetet med kundlojalitet och förnyelse av finansieringsavtal, så kallade Renewals

-       Rapportera säljstatistik.

-       Support till återförsäljare och säljare.

Vem är du?
Vi söker dig som har cirka 2–4 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och relevant marknadsinriktad utbildning från universitet eller IHM. Erfarenhet från liknande tjänst/bransch är meriterande. Du brinner för marknadsföring med affärsfokus och vill utvecklas inom området. Att du har goda kunskaper i Office-paketet är ett krav och du ska känna dig väldigt bekväm med Excel. Du har en god förmåga att formulera dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Meriterande om du kan Adobe Indesign & photoshop. Tycker du om bilar så är det såklart bara roligt!

Som person är du positiv, utåtriktad, driven och prestigelös. Vidare är du serviceinriktad, självgående och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är proaktiv, ansvarsfull och har lite skinn på näsan. Då tjänsten innefattar många olika arbetsuppgifter krävs det att du är mycket strukturerad, har förmågan att se helheten, håller deadlines och tycker att det är kul med många kontaktytor.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en bred och spännande roll i en internationell och framgångsrik organisation som är präglad av professionalism. Du kommer att tillhöra ett positivt och härligt gäng där gemenskapen är viktig. I denna rekrytering samarbetar Forso Nordic AB/Ford Credit med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på 070-173 84 65 eller monia.letmark@jurek.se. Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marknadskoordinator till Ford Credit