Jurek

Koordinator sökes till trevligt kontor i centrala Göteborg

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Nu söker vi för kunds räkning en koordinator till deras härliga servicecenter med placering i Mölndal. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig 6 månader med ambition att övergå i anställning hos kund därefter.

 

 

Hur ser en dag ut som servicekoordinator?

Rollen som servicekoordinator innebär att du är en del av ett riktigt trevligt team som arbetar med inkommande samtal och mail, order, faktureringsunderlag och diverse andra administrativa uppgifter.

 

 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

* Ta emot och registrera ärenden från kunder och andra intressenter

* Fördela ärenden och uppdrag till rätt medarbetare

* Följa upp utförande av uppdrag

* Skapa fakturaförslag

* Utföra administrativa uppdrag

 

Som servicekoordinator får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

 

Hos kunden är det i dagsläget totalt 154 medarbetare bestående av tekniker, säljare, projektledare, serviceledare, projektörer samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Kunden arbetar med allt inom brand, säkerhet, kameraövervakning och lås. De utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet.

 

 

Vem söker vi till denna roliga roll?

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete och är van vid att på ett trevligt och professionellt bemöta såväl kollegor som kunder. Vi tror också att du som söker har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter tidigare.

 

Som person är du ansvarstagande, driven och du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt. Eftersom kunden befinner sig i ett expansivt skede ser vi att du är en person som utmanas av detta, är intresserad och delaktig. Vi tror att din serviceinriktade inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga i kombination med ett effektivt och strukturerat arbetssätt är framgångsfaktorer för den här tjänsten.

 

En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning då en del av kunderna du kommer hantera är verksamma inom försvaret, kriminalvården och polisen.

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som koordinator. Detta är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig 6 månader med ambition att övergå i anställning hos kund därefter. Vi tar endast emot ansökningar via annons ej via mail & tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Koordinator sökes till trevligt kontor i centrala Göteborg