Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till Jureks konsultverksamhet i Göteborg

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Vi får löpande in nya uppdrag inom ekonomi. Nu ser vi en ökad efterfrågan på Redovisningsekonomer, både för rekrytering och för uthyrningsuppdrag. Därför söker vi dig som har erfarenhet inom området för kommande uppdrag.

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning för kunder i varierande storlek och dynamiska verksamheter. Arbetsuppgifterna kan exempelvis komma att involvera:

  • Löpande moms- och skatteredovisning
  • Bokslut (både månads- och årsbokslut)
  • Årsredovisningar
  • Deklarationer
  • Analys och rådgivning

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av löpande redovisning gärna ifrån företag av varierande storlek. Har du tidigare erfarenhet av arbete i en konsultroll inom redovisnings- eller revisionsbranschen ses detta som mycket meriterande för tjänsten men är inget krav. Vi tror att du som söker tjänsten har en KY-utbildning inom redovisning alternativt en högskoleutbildning samt erhåller goda kunskaper i olika affärssystem. Som person ser vi gärna att du är resultatfokuserad, utåtriktad och service-minded. Vidare är du noggrann, ambitiös och någon som uppskattar sociala kontakter med kunder och kollegor.

Du erbjuds

Vi kan erbjuda dig antingen uthyrningsuppdrag eller rekryteringar direkt hos våra kunder, beroende på uppdragstyp och vad du föredrar. Skicka gärna in ditt CV så träffar vi dig gärna för en villkorslös intervju. För mer information kontakta kandidatansvarig Tilda Dahlberg på telefon 031-712 83 48 eller alternativt på tilda.dahlberg@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post utan du söker via vår hemsida www.jurek.se

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Tilda Dahlberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till Jureks konsultverksamhet i Göteborg