Jurek Bemanning

Orderadministratör till MSAB

Om verksamheten

MSAB, är marknadsledande inom Digital kriminalteknik (Mobile Forensics) där man arbetar med att få fram information som används för bevissäkring från mobiltelefoner, satellittelefoner och PDAs. MSAB bedriver produktutveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av lösningar inom området.

 

Kunderna finns över hela världen och utgörs av Polis, Underrättelsetjänst, Tull och Försvar. Bolaget är globalt representerat och har egen personal i Sverige, Tyskland, Frankrike, Holland, England, Kina, Singapore, Ryssland, Australien, USA och Canada.

 

MSAB grundades 1984, är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999. Bolaget har flera gånger utsetts till Gasellföretag och listas på Sweden Technology Fast 50 samt EMEATechnology Fast 500. MSAB har 165 anställda varav ett 110-tal medarbetare på huvudkontoret i Stockholm. Ca en tredjedel anställda är kvinnor. MSAB sitter i Hornstull, Hornsbruksgatan 28.

 

 

Arbetsbeskrivning

Ta chansen att arbeta i en utåtriktad roll i ett högteknologiskt, framgångsrikt företag som driver verksamhet över hela världen! Vi söker just nu en serviceinriktad och driven orderadministratör till vårt ekonomiteam som idag består av åtta personer.

 

 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Bearbeta order på olika marknader.
- Kontrollera order och beställningsunderlag samt skicka orderbekräftelser till kund.
- Ha kontakt med säljorganisationen och logistikavdelningen för att säkerställa kvalitet och leverans.
- Uppdatera CRM med korrekt information
- Granska beställningsunderlag, följa upp och komplettera med nödvändig information.
- Kontrollera nya kunder och se till att de har rätt momsregistreringsnummer.
- Säkerställa att processer, försäljningsorder och beställningsunderlag stämmer överens med policys.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare där du har arbetat i system och haft kundkontakt. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska och kommunicera bra både muntligt och skriftligt samt god datorvana från framförallt Excel. Det är meriterande om har god förståelse av bokföring och principer för redovisning.

 

Som person söker vi dig som är självgående och driven, du har en hög kapacitet och trivs med att ta egna initiativ samtidigt som du är en teamplayer som hjälper till där det behövs. Du ställer höga krav på noggrannhet och trivs i en administrativ roll där du ger stöd till både kunder och kollegor.

 

 

Du erbjuds

Du kommer till ett framstående bolag med engagerade och drivna kollegor där det är högt i tak och där vi har roligt tillsammans! Du erbjuds även en god marknadsmässig lön, pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och sjuk-och sjukvårdsförsäkring.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar MSAB med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se.

 

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Orderadministratör till MSAB