Jurek

Manager HR Services till Ahlsell

Lockas du av att få vara med på en spännande resa där ditt arbete bidrar till och skapa en proaktiv och affärsnära HR-organisation i världsklass? Är du en trygg och stabil ledare som brinner för att utveckla såväl arbetssätt, rutiner och processer som dina medarbetare? Då kan du vara den ledare som vi nu söker till Ahlsells HR-team!

 

Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi deras dagliga utmaningar och gör deras vardag enklare där vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. På Ahlsell kommer du till en varm kultur där våra värdeord "enkelhet", "ansvar" och "öppenhet" genomsyrar hela vår verksamhet. Vi värdesätter såväl din prestation som dig som person och vi jobbar aktivt för att vi ska vara den bästa tiden i ditt arbetsliv.

 

Om tjänsten

Som Manager HR Services har du ett övergripande ansvar för de HR-administrativa processerna, HR relaterade system samt lön- och förmånsområdet där fokus ligger på att utveckla roller, processer och arbetssätt så att vi på ett än mer effektivt sätt kan bistå verksamheten med rätt stöd, information och beslutsunderlag. Du har personalansvar för HR Services-teamet som består av 11 personer och rapporterar till den svenska HR-direktören. Placeringsort för den här tjänsten är på huvudkontoret i Marievik, Stockholm.

 

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

• Leda HR Services funktionen

• Vara processansvarig för alla HR-administrativa processer

• Övergripande systemansvar för alla HR relaterade system

• Vara medlem och aktivt delta i HR-ledningsgruppens arbete

• Utveckla funktionens ansvar och arbete till att omfatta hela HR Services

• Coacha och stötta dina medarbetare för utveckling och medarbetarengagemang

• Utveckla rutiner, processer och arbetssätt som förenklar och skapar bra förutsättningar för verksamheten samt säkra tillförlitlig data

• Driva olika HR relaterade projekt

 

Vi söker

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande. Du är en trygg och erfaren ledare som har en gedigen erfarenhet av processutveckling och har drivit olika typer av förändringsprojekt med mycket goda resultat. Vidare är du en god systemanvändare som är van att arbeta datadrivet och mån om att förstå hur saker och ting hänger ihop. Du uppvisar ett stort intresse för digitalisering och hur olika AI-lösningar kan förbättra och förenkla vårt arbetssätt.

 

Personliga egenskaper som vi ser är viktiga för att lyckas i rollen och trivas hos oss:

• Tydlig och drivande

• Utvecklingsorienterad, våga utmana

• Affärsorienterad

• Systematiskt arbetssätt

• Ansvarstagande

• Nyfiken och reflekterande

• Personlig mognad (trygg i dig själv) och god självkännedom

 

Kontakt och rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen samarbetar Ahlsell med Jurek Recruitment & Consulting. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi arbetar kompetensbaserat vilket innebär att du som sökande kan komma att få genomföra tester som ett steg i rekryteringsprocessen. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ylva Ottosson på ylva.ottosson@jurek.se alt 073-391 41 08 eller Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Mer om Ahlsell

Vi har sedan starten vuxit oss stora och idag är vi marknadsledande, men har ändå behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation och våra medarbetare beskriver Ahlsell som en arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att arbetet innebär frihet under ansvar och att utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. Hos oss är Medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 maj

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Manager HR Services till Ahlsell