Jurek Bemanning

Erfaren ekonomiassistent till Etac AB

Om verksamheten 
Etac Group är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag.


Vårt uppdrag är att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar. Vi erbjuder utmanande arbetserfarenhet i en dynamisk miljö. För våra anställda, är arbetet mer än bara ett jobb - vi brinner för att arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet.

 

I koncernen är vi 900 anställda och omsätter 1,7 Mdr SEK. Läs mer på: https://www.etac.com/about-etac/

 

 

Arbetsbeskrivning
Lockas du av att arbeta i en bred och ansvarsfylld roll i ett växande bolag som gör skillnad? Till Etac Group söker vi nu dig som tycker att det är kul att arbeta med kunder, leverantörer och redovisning!

 

Som ansvarig ekonomiassistent kommer du att hantera två bolag, Etac AB och Etac Sverige AB samt även ge viss service till övriga bolag i koncernen. Tjänsten syftar dels till att säkerställa kundfordringar och bevaka kunds inbetalningsförmåga. På leverantörssidan hanterar du utbetalningar externt och internt samt är back up för scanning och verifiering i scanningssystemet. Du kommer även att hantera en veckovis likviditetsrapportering. Du kommer att ha ett nära samarbete med exportavdelningen och kunder samt även en del avstämning med bolagets CFO.

 

Nedan följer en sammanställning av huvudsakliga arbetsuppgifter.

•  Inbetalningar, påminnelser, räntefaktuering och inkassohantering.
•  Kontakt med kund kring frågor om fakturor och betalningar. Både telefon och mail
•  Utbetalningar och back up på scanning. Kontakt med leverantör.
•  Viss kontering av fakturor gällande ansvarsområdet.
•  Avstämning av bankkonton samt likviditetsrapportering
•  Hantera och scanna avtal samt upprätthålla struktur och viss påminnelsehantering kring avtalsdatum.

 

 

Vem är du?
Vi söker sig som är en erfaren ekonomiassistent och som har arbetat några år i en bred ekonomiassistentroll. Då tjänsten innebär kontakt med såväl kunder som leverantörer ser vi att du är en utåtriktad och kommunikativ person med skinn på näsan. Du är mycket trygg i din roll som ekonomiassistent och är noggrann och strukturerad. Du trivs med att under perioder arbeta i högt tempo med tydliga deadlines. Vidare har du lätt för att se helheten och är analytiskt lagd.

 

 

Du erbjuds
Du erbjuds en ansvarsfylld och bred roll på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd hos vår kund och arbeta i trevliga lokaler i Kista. I denna rekrytering samarbetar Etac med Jurek Rekrytering och Bemanning. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Gylner på frida.gylner@jurek.se.

 

Du är välkommen att ansöka via vår hemsida: www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Frida Gylner
0766012474

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren ekonomiassistent till Etac AB