Jurek

Redovisningsansvarig för konsultuppdrag

Jurek söker efter en redovisningskonsult för ett uppdrag på ett bolag inom fastighetsbranschen från maj till oktober på heltid för att arbeta med delårsbokslut och koncernbokslut. Har du erfarenhet inom fastighetsbranschen, av koncernredovisning och systemet Capego? 

 

Läs vidare i annonsen och skicka in din ansökan redan idag! 

 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att självständigt, med visst stöd, upprätta delårsbokslut/koncernbokslut för tertial 2. Det ska rapporteras enligt tidigare upprättade mallar. 

 

Vem är du?

För att vara kvalificerad för detta uppdrag ska du uppfylla följande: 

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning

• Flerårig erfarenhet av arbete inom ekonomiavdelning inriktning redovisning

• Erfarenhet från fastighetsbranschen

• God kännedom om bokslutsprogrammet Capego från Wolters Kluwer

• Bra om erfarenhet av ekonomisystemet Fenix från Akribi finn

• Erfarenhet av koncernredovisning

 

Personliga egenskaper som efterfrågas: 

• Självständig

• Driven

• Noggrann

• God samarbetsförmåga

• Bra på att dokumentera (dokumentera vad nuvarande befattningshavare gör och hur för att överlämna till senare rekryterad person)

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag med start i maj till oktober på heltid. 

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se

 

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs Jurek till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek. 

 

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

 

Område

Strängnäs

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Strängnäs . Publicerat : 29 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig för konsultuppdrag