Jurek Bemanning

Operations coordinator - Ford Credit

Om företaget
Forso Nordic AB/Ford Credit är ett finansbolag som, med tillstånd från Finansinspektionen, verkar på den nordiska marknaden. Verksamheten syftar till att aktivt främja försäljning och marknadsföring av motorfordon, genom att erbjuda finansiering och administrativa tjänster avseende dessa. Våra kunder består av i huvudsak två olika kategorier, dels våra återförsäljare av motorfordon och dels av deras slutkunder. Vi arbetar främst med varumärket Ford men kan även finansiera andra bilmärken. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Rollen som Operations Coordinator är både rolig, utvecklande och spännande. I rollen ingår arbetsuppgifter så som att stötta Fords återförsäljare i finansiella frågor och ärenden, stämma av lagerflöde, finansiella kontrakt och avstämningar kring lagersaldon samt kreditlimiter mm.
Du kommer att ingå i ett mindre team med varierade arbetsuppgifter. Utöver dessa arbetskamrater så har du regelbunden kontakt med andra kollegor internt.

Detta är en konsultanställnig om 6 månader initialt med ambition att bli anställd hos kund vid uppdragets slut.

Vem söker vi?
Till denna roll söker vi dig som är riktigt serviceminded, kommunikativ, strukturerad och självgående. Du trivs i en roll där du får kombinera din känsla för ordning och reda med din sociala sida och ditt goda sinne för siffror. Vi tror att du som söker har arbetat inom administration, ekonomi eller inkasso tidigare och har du dessutom arbetat med kundservice är detta meriterande.

Att arbeta i MS Office samt Excel är någonting du har god vana av och behärskar väl. Vi ser att du som söker talar och skriver svenska samt engelska flytande.

Du erbjuds
En spännande tjänst på ett stort globalt företag med utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är ett konsultuppdrag om 6 månader med ambition till anställning hos kund därefter.

I denna process samarbetar Ford Credit med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 november


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Operations coordinator - Ford Credit