Jurek

Analytisk HR Controller till Samhall

Vill du vara en del av ett företag som förändrar liv och skapar en mer inkluderande framtid? Samhall är Sveriges viktigaste företag, där vi varje dag arbetar för att bryta utanförskap, stärka våra medarbetares självkänsla och främja mångfald i arbetslivet. Hos oss får personer med funktionsnedsättning chansen att utveckla sin arbetsförmåga genom meningsfulla kunduppdrag, vilket ökar deras möjligheter att få arbete på den reguljära arbetsmarknaden.

 

Nu söker vi en driven och engagerad controller som vill vara med och göra skillnad. Om du brinner för siffror och analyser och vill vara med på vår resa mot en mer inkluderande arbetsmarknad så kanske detta är tjänsten för dig!

 

Arbetsbeskrivning

Som HR-controller på Samhall får du en unik möjlighet att arbeta nära ledningsgruppen och påverka vårt strategiska arbete. Här handlar det inte bara om siffror och analyser – du bidrar till att skapa mervärde för hela organisationen genom att leverera insikter och utveckla processer som styr vår verksamhet mot framgång.

 

Du kommer ansvara för att följa upp Samhalls ägarmål och specifika HR-nyckeltal som är avgörande för vårt uppdrag att utveckla våra medarbetare. Du rapporterar till Chefscontroller men blir även en viktig del av den centrala HR-staben. Samtidigt samarbetar du tätt med HR-chefer, CFO, Business Controllers, IT och ekonomiavdelningen i Linköping.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Följa upp Samhalls ägarmål och HR-nyckeltal
  • Genomföra månadsuppföljning och analys av statistik inom HR-området
  • Supportera ledning med strategiskt beslutsstöd inom HR-området
  • Framtagning och utveckling av Personalnyckeltal
  • Sammanställa och presentera månatliga rapporter för olika intressentgrupper
  • Utveckla och förbättra rapporter från HR- och BI-verktyg
  • Delta i kvartals- och årsredovisningar samt hållbarhetsredovisningar
  • Arbeta proaktivt med nyckeltalsanalyser och föreslå åtgärder för att nå våra mål

För att lyckas hos oss behöver du vara strukturerad, noggrann och ha en analytisk förmåga att förstå komplexa sammanhang. Dessutom är du en nätverkare som på ett proaktivt sätt skapar och underhåller relationer inom organisationen.

 

Vem är du?

Vi söker dig med en civilekonomexamen eller motsvarande och med minst 5 års erfarenhet av liknande roll med fokus på ekonomi- och verksamhetsstyrning. Du har erfarenhet från personalintensiva verksamheter och en god vana att hantera stora mängder data. Du har mycket goda färdigheter i Officepaketet och en förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Erfarenhet av BI-verktyg är meriterande.

 

För att lyckas hos oss behöver du vara strukturerad, noggrann och ha en analytisk förmåga att förstå komplexa sammanhang. Dessutom är du en nätverkare som på ett proaktivt sätt skapar och underhåller relationer inom organisationen. Du är driven, prestigelös och självgående. Du har stor initiativförmåga, är kommunikativ och kan pedagogiskt förmedla information. Du samarbetar lätt med olika människor och bygger starka relationer.

 

Vad vi erbjuder

På Samhall får du möjlighet att arbeta i en öppen företagskultur där vi alla brinner för samhällsnyttan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på 070-751 93 43 eller marie.kallstrom@jurek.se. Ansök via www.jurek.se – vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

För fackliga frågor, kontakta:

Siwert Ahlm Unionen, 070-546 87 17

Asim Zilic SACO, 070-359 45 15

Maria Sköld, Ledarna 073-063 50 40

 

Om Samhall

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör, med tjänster inom städning, tvätt, fastighetsskötsel, logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi har över 25 000 anställda på cirka 600 orter och en omsättning på över nio miljarder kronor per år. Vår styrka ligger i att utveckla personer med funktionsnedsättning genom att matcha rätt person till rätt arbete, vilket ger en oslagbar kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta.

 

Gör skillnad med oss – ansök idag!

 

 

Område

Stockholm

Anställning

Tills vidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Analytisk HR Controller till Samhall