Jurek Bemanning

HR-partner till skärgårdskommun

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till en skärgårdskommun söder om Stockholm söker vi nu en HR-partner. Omfattningen kan kombineras på heltid eller deltid. Uppdraget beräknas starta omgående och pågår 3-4 månader framåt.

I rollen som HR-partner kommer du att stödja cheferna inom olika förvaltningar i samtliga HR-frågor. Du arbetar operativt och är ett nära verksamhetsstöd till cheferna och kvalitetssäkrar deras arbete i lagstiftning, rutiner och policyer samt arbetar med främjande och förebyggande aktiviteter inom arbetsmiljö och hälsa. Arbetsuppgifterna är varierande, högt som lågt. Du driver utvecklingsarbetet framåt och förväntas därför vara lyhörd för olika idéer och förslag. Du bidrar till ett nära samarbete med övriga medarbetare på avdelningen till en helhetssyn kring kompetensförsörjningen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personal- eller beteendevetenskap eller annan likvärdig utbildning. Du har minst 5 års erfarenhet av brett HR arbete och som nära stöd till chefer. Du har erfarenhet av offentlig verksamhet, landsting eller kommunal. Du har mycket god erfarenhet av arbetsrättsliga frågor, rekrytering samt arbetsmiljö och hälsa. Vidare har du även mycket goda kunskaper i att tolka och tillämpa lagstiftning och kollektivavtal, samt erfarenhet av arbete med rehabilitering.

Som person är det viktigt att du är kommunikativ och inger förtroende. Du är serviceinriktad, uppmärksam, lugn och tillmötesgående. Eftersom tempot varierar är det viktigt att du kan vara flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god förmåga att se helheten, arbeta mot mål, prioritera och göra korrekta avvägningar. Du har goda kunskaper i svenska i tal, skrift och läsförståelse.

Du erbjuds

Ett uppdrag på en skärgårdskommun söder om Stockholm. Uppdraget omfattar heltid, men kan även kombineras på deltid. Uppdraget startar omgående och pågår 3-4 månader framåt. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-partner till skärgårdskommun