Jurek Bemanning

En självständig HR Generalist sökes till Kinnevik

Kinnevik söker dig som vill ta ett helhetsansvar för det administrativa arbetet inom HR. Du kommer att arbeta med att ge ett effektivt och affärsmässigt stöd till Kinneviks verksamhet i Stockholm och London. Rollen erbjuder dig en unik möjlighet att arbeta i en spännande och dynamisk organisation med en global närvaro och en stark entreprenöriell ådra.Din roll:

I rollen som HR Generalist kommer du bland annat ansvara för:

  • Det administrativa arbetet inom HR för kontoren i Stockholm och London
  • Koordinering och rapportering av lön, försäkring och pensioner. Dessa delar är outsourcade men du kommer bland annat ansvara för att;

              - Sköta dialogen med externa partners, ansvara för att korrekt underlag kommer in i tid och agera kontrollfunktion

              - Säkerställa efterrapportering till ekonomiavdelningen

  • Hantering av rapporter, undersökningar, statistik, årliga revisioner och uppdatering av data
  • Hantering av löpande frågor från organisationen, uppdatering av olika rutiner, policys etc.
  • Support/koordinering av rekryteringsprocesser
  • Säkerställande och genomförande av onboarding av medarbetare; introduktioner, anställningsavtal och övrig administration kring anställningar
  • Support och genomförande av alla årliga HR-processer (tex medarbetarutvärdering, årlig målsättning och utvärdering, löneprocesser etc.)
  • Support och genomförande av diverse HR-projekt och ad hoc uppgifter som kan förekomma i bolaget


Din profil:

Som person är du noggrann, prestigelös, självgående och ansvarstagande med hög integritet. I din kommunikation och i sociala sammanhang är du smidig, orädd och professionell. Du motiveras av att arbeta hands-on och trivs med högt tempo, tar egna initiativ och arbetar lösningsfokuserat. Som person har du förmågan att skapa struktur i en dynamisk miljö, utan att tappa helhetsperspektivet.Din bakgrund:

Du har en akademisk examen inom HR/Ekonomi eller motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet. Vidare har du minst 3 års professionell erfarenhet från en liknande roll och av brett, kvalificerat och självständigt HR-arbete. Du känner dig bekväm i att uttrycka dig på engelska i både tal och skrift då  detta är Kinneviks koncernspråk.


Du har en analytisk förmåga och tidigare erfarenhet av att arbeta med siffror relaterat till HR. Du är duktig på system och van användare av Excel.


Rollen är på ett föräldravikariat på 14 månader, heltid, med start i Juni 2019. Du kommer rapportera till CFO och placering är på Skeppsbron centralt i Stockholm.Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Kinnevik med ID Entity, en del av Jurek. Vid frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Hasslev Billing, cecilia.hasslev.billing@jurek.se, 073-341 41 98.


Urvalet sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittar rätt person, så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Cecilia Hasslev 
0733414198
cecilia.hasslev.billing@jurek.se

 

 


Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 april

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb En självständig HR Generalist sökes till Kinnevik