Jurek Bemanning

Spännande roll som ekonomiassistent!

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som är intresserad av en rolig, utvecklande och meriterande tjänst som ekonomiassistent. Detta är en roll som passar perfekt för dig som är i början av karriären och vill utvecklas på ett snabbt växande bolag i fina lokaler i Mölnlycke.

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med leverantörsreskontra, huvudboksbokningar, kontoavstämningar, registrera fakturor med mera. Du kommer att ingå i ett kompetent, varmt och engagerat team där du får chansen att utvecklas i din roll.

Fram tills sommaren så är tjänsten cirka 2 dagar i veckan & juni-augusti arbetar du heltid, vi ser att du som söker har möjlighet att jobba alla veckor under sommarmånaderna. Detta är en fin möjlighet för dig som vill få en fantastisk start på karriären och arbeta tillsammans på ett spännande företag i en trivsam arbetsmiljö.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är flexibel, positiv, pålitlig och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Du har hög arbetsmoral samt ser till att dina arbetsuppgifter blir utförda i tid. Du trivs i en roll där du kommer att ha varierande arbetsuppgifter samt är inte rädd att hjälpa till där det behövs för stunden. Vidare tror vi att du som söker tycker om att arbeta med siffror och är redo för ett mycket meriterande och roligt jobb som ekonomiassistent!

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som ekonomiassistent. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Uppdraget startar så snart vi hittat rätt kandidat, så vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se, +46707144405. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Spännande roll som ekonomiassistent!