Jurek Bemanning

Följ med på en spännande resa – bli HRBP hos DFDS

DFDS i Sverige har haft några fantastiska år. Idag är vi omkring 1000 personer i Sverige på orterna Göteborg, Karlshamn och Lilla Edet. Trots det har vår resa bara börjat. Vi söker nu en HR Business Partner som vill göra skillnad i en global och dynamisk koncern. Här får du möjlighet att bidra med dina gedigna kunskaper inom arbetsrätt och förhandlingar, och tillsammans med oss driva HR arbetet framåt på vår spännande resa!

 

 

Om rollen

Som HR Business Partner hos oss kommer du att självständigt driva strategiska och operativa HR-frågor genom att coacha våra chefer inom de flesta HR-områden, såsom rekrytering, arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, lönebildning och arbetsrätt. Då vi idag är sex bolag inom koncernen i Sverige, med både tjänstemän och kollektivanställda, arbetar vi kontinuerligt med att skapa strategier och processer som gör att vi tillsammans bygger gemensamma värden.

 

Som HR Business Partner rapporterar du till HR Manager Sweden och är placerad i Göteborg. Vårt huvudkontor är i Köpenhamn.

 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har akademisk eller annan relevant eftergymnasial utbildning med inriktning på HR eller motsvarande. Du har gedigen erfarenhet av brett, självständigt och professionellt HR-arbete på både strategisk och operativ nivå. Om du gillar nytänkande och att stötta organisationen på ett långsiktigt och proaktivt sätt så är du rätt person för oss! Vårt samarbete med våra fackliga parter är mycket viktigt för oss och vi ser därför att du självständigt har hanterat avtalsfrågor, förhandlingar och facklig samverkan. Koncernspråket är engelska och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl, både på engelska och svenska, i tal och skrift.

 

Vidare är du affärsmässig, relationsskapande, problemlösande och vill göra skillnad. Vi söker en kollega som värdesätter att vara en del av ett starkt och ambitiöst team. Vi tar hand om varandra, har roligt på jobbet och värderar livsbalans.

 

 

Bli en av oss. Det blir roligare så!

För att jobba med HR krävs enastående människor med engagemang och intresse för människor. Vi älskar det vi gör och vi tror att det kommer du också att göra! Vi kan erbjuda en plats i ett stabilt och framgångsrikt företag, där du blir del av vårt HR-team på 9 kollegor inkl. lön.

 

För rätt kandidat erbjuder DFDS stora karriärmöjligheter inom koncernen med möjlighet att växa både som person och i din profession.

 

 

Hur gör jag nu?

Ansök så snart som möjligt, dock senast den 28 februari. Vi intervjuar löpande och vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Maria Clark, HR Advisor, tel 031-650 971.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Julia Järvholm

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Följ med på en spännande resa – bli HRBP hos DFDS