Jurek Bemanning

Erfaren controller till Uppsala

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund i Uppsala söker vi nu en erfaren controller för ett konsultuppdrag på heltid. Uppdraget är med start så snart som möjligt och är tänkt att pågå till 31 december 2019. I rollen som controller är du huvudansvarig för budget- och uppföljningsprocesser i samarbete med ekonomichefen. Arbetsuppgifterna innefattar:


- Ansvar för att hantera ekonomin - budget, uppföljning, prognos
- Styra och stödja avdelningschefer och enhetschefer
- Jobba i ekonomisystemet Agresso med uppföljning/analys
- Jobba i Agressos budget- och prognosverktyg
- Ta fram månadsrapporter
- Delårsrapport och Årsredovisning
- Ansvara för internkontroll samt sammanställa internkontrollplan
- Viss hantering av externa projekt

Vem är du?
Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi samt några års erfarenhet av kvalificerat arbete som controller. Du är van vid att arbeta med budget och uppföljning, och du har tidigare erfarenhet av att stötta chefer i ekonomisk planering och uppföljning. Vidare har du goda kunskaper i Excel och är van att arbeta i något ekonomisystem.

Som person är du ansvarstagande, tydlig och mån om att ge bra service. Vidare är du en god kommunikatör som lätt skapar goda och hållbara relationer. Du är analytisk, drivande, arbetar proaktivt och har ett förbättringstänk i ditt arbete.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Uppsala. Uppdraget omfattar heltid med start i februari och är tänkt att pågå till december 2019. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Bergdahl, my.bergdahl@jurek.se
. Ansök på www.jurek.se

 

Område:
Uppsala
Uppsala län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren controller till Uppsala