Jurek

Operations Controller till Recipharm i Uppsala

Vi söker nu en Operations Controller till Recipharm i Uppsala. Har du tidigare erfarenhet av produktionsekonomi? Trivs du med att ha många kontaktytor samtidigt som du har en stark kommunikations- och samarbetsförmåga? Är du redo att ta steget och vara en aktiv del i företagets utveckling? Då kan denna tjänst vara en spännande möjlighet för dig!

  

Recipharm är ett globalt företag inom läkemedelsindustrin som erbjuder en bred portfölj av tjänster inom läkemedelsutveckling, tillverkning och leverans. Företaget samarbetar med farmaceutiska företag och bioteknikbolag för att ta fram och tillverka högkvalitativa läkemedel och medicintekniska produkter. Med över 25 års erfarenhet och en stark passion för vetenskap och innovation är de dedikerade att förbättra människors hälsa och välbefinnande.

 

Arbetsuppgifter

Som Operations Controller hos Recipharm kommer du vara en central del verksamheten och ingå i ett finansteam bestående av två personer. Du kommer ges möjligheten att vara med och påverka, utveckla samt bygga upp diverse processer och arbetssätt. Teamet ansvarar för finansiell styrning och ekonomisk uppföljning av verksamheten i Uppsala, och du kommer rapportera till Director of Finance.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Ansvar för att koordinera, genomföra och följa upp; Prognos/budget och bokslut

• Bedriva produktkalkylering

• Framtagande av affärsstödjande analyser och beslutsunderlag, inom exempelvis CAPEX

• Bedriva ekonomistyrning; Bevaka lönsamheten och effektivitet/produktivitet

• Ansvarig för att genomföra ekonomisk rapportering, internt och externt

• Stöd och utbildning till organisationen för ekonomisk uppföljning (ex kostnadsuppföljning, prognostisering etcetera)

• Agera kontaktperson vid revisioner, interna och externa

• Utveckla rutiner och system inom ditt ansvarsområde för att säkerställa att interna och externa regler efterlevs

• Arbeta mot beslutade mål och KPI:er

• Delta i och bedriva projekt

• Aktivt bidra till ständiga förbättringar

 

Om dig

För att lyckas i rollen som Operations Controller hos Recipharm ser vi att du har:

• Akademisk examen inom ekonomi/civilingenjör el motsvarande relevant utbildning

• Min 3-5 år erfarenhet från liknande roll och arbetsuppgifter

• Mycket Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

• Mycket Goda kunskaper i Officepaketet (särskilt Microsoft Excel)

• God förståelse av komplexa organisationer och verksamheter, gärna inom tillverkningsindustrin

• Erfarenhet av att arbeta i större affärssystem, med fördel SAP.

 

Som person är du resultatorienterad, noggrann samt trivs med förbättrings- och förändringsarbete. Du har en stark kommunikativ förmåga, lyhördhet samt värdesätter gott samarbete och goda relationer. Du intar naturligt ett helhetsperspektiv samtidigt som du borrar i detaljer inom ramen för ditt ansvarsområde.

 

Recipharm arbetar aktivt med deras värdegrund och deras kärnvärden, som är "respect, reliability, collaboration and excellence". För att trivas hos Recipharm behöver du identifiera dig med dessa.

 

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Uppsala med huvudsaklig placering på plats. Recipharm är ett stabilt företag med god lönsamhet som är stolta över deras produkter och medarbetare. De erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och tillgång till gym.

 

Ansökan

I den här processen samarbetar Recipharm med Jurek Recruitment & Consulting. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Charlotta Boo, charlotta.boo@jurek.se.

 

Om Recipharm

Recipharm is a leading global pharmaceutical Contract Development and Manufacturing Organisation (CDMO). We provide pharmaceutical companies around the world with tailor-made development and manufacturing services, including a wide variety of drug dosage forms, and inhalation products and devices.

 

Our comprehensive services cover the entire life cycle of a pharmaceutical product – from drug substance through to commercial manufacturing – to get products to market in a timely and cost-efficient way.

 

Område

Uppsala

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Operations Controller till Recipharm i Uppsala