Jurek Bemanning

E-Commerce Manager

Vi söker nu en E-Commerce Manager för kommande uppdrag.

Arbetsbeskrivning:

Som E-Commerce Manager ansvarar du för företagets e-handel där du driver försäljningen. Ditt primära mål är att utveckla affären som vi driver genom e-handel som försäljningskanal. Vidare kommer du arbeta i bolagets sociala medier och göra uppföljning av dessa. Dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:

-          Ansvar för produktuppdatering, digital marknadsföring och orderhantering.
-          Planera, implementera, optimera samt följa upp digitala kampanjer.
-          Utveckla och förbättra webbshoparna ur ett användarvänligt perspektiv samt följa trender och utveckling inom webbshop för att hålla hög kvalité.


Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning samt med några års erfarenhet från liknande roll. Du har tidigare arbetat inom detaljhandeln och har du arbetat inom modebranschen är det meriterande. Du har goda IT-kunskaper, är van vid att hantera sociala medier och håller dig uppdaterad kring branschens trender och utveckling. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi tror att du som person är innovativ, ansvarstagande och målinriktad med hög energi. Du känner dig trygg i din roll och du vågar testa nya vägar. Vidare tror vi att du har en ekonomisk förståelse för det arbete du ansvarar för, är serviceinriktad och trivs i en roll med mycket kontakter både internt och externt.


Om Jurek:

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på karin.thorstensson@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Område:

Malmö
Skåne län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin Thorstensson

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Data & IT Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb E-Commerce Manager