Boliden

Vikarie Gruvgeolog

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med kartering och uppföljning av geologin under jord, samt sammanställning av karterat material till underlag för brytningsplanering och gruvkarta. I arbetet ingår även viss kartering av diamantborrkärnor, malmtolkning, enkel mätning och borrplanering. Du arbetar i nära samarbete med gruvans personal så en viktig del av arbetet är att förmedla uppdaterad information rörande gruvans geologi,muntligt så väl som skriftligt. Skiftformen är K2, s.k. 7-7 skift, d.v.s. du jobbar 7 dagar och är ledig 7 dagar. Vikariatet är från 15:e september 2019 till 28:e februari 2020.


Utbildning/Erfarenhet
Du har akademisk utbildning eller gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot naturvetenskap/teknik. Du ska också ha eftergymnasial utbildning i Geologi eller erfarenhet från produktion i gruva. Erfarenhet från gruvmiljö samt kunskaper i geologi är meriterande.

Vi ställer krav på noggrannhet, god analysförmåga, kreativitet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. Du har B-körkort och datorvana, och du ska ha goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Lena Andersson, lena.andersson@boliden.com


Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-70 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09. 


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95, Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09, Johanna Bergvall, HR, 0910-70 57 70.

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 juli. 2019.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juli . Arbetsort : Renström . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Vikarie Gruvgeolog