Boliden

Arbetsledare Produktion

Gällivare

JOB_007515

 

Arbetsuppgifter  

Kross och infrakt krossar ≈43 300 000kg malm varje år, nu söker vi hjälp med detta av en skiftgående arbetsledare som tillsammans med två andra arbetsledare ansvarar för den dagliga driften på Kross och Infraktsavdelningen där produktionen bedrivs kontinuerligt året runt.

 

Vi som jobbar på kross och infrakt är ett positivt gäng som gillar att se utmaningar som något vi löser och gärna bättre än gången tidigare. Som arbetsledare hos oss tar du ansvar för att driva ett aktivt säkerhets- och arbetsmiljöarbete. I vårt dagliga arbete har vi inom sektionerna produktion, underhåll samt andra avdelningar och entreprenörer all den kunskap vi behöver. Du som arbetsledare kommer vara en av våra nyckelpersoner för att samordna detta arbete samt leda och utveckla vår verksamhet, process och personal inom sektionen.  

 

I tjänstens personal- och ledaransvar ingår, bland annat, planering av bemanning, målsamtal, kompetensutveckling och rehabilitering. Du ansvarar även för att driva och genomföra dagliga möten inom eget område på ett systematiskt sätt.  

 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning och arbetstiden är förlagd till skiftgång K2. 

Befattningen är direkt underställd Sektionschef. 

 

Utbildning/erfarenhet 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i ledande befattning, meriterande om det är inom gruv- och mineralindustri. Har du högskoleutbildning inom exempelvis process eller annan relevant teknisk inriktning är det meriterande. Det läggs stor vikt vid hur du är som person och ledare. 

 

Tjänsten kräver goda datorkunskaper och att kunna uttrycka sig muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. 

 

B-körkort är ett krav. 

 

Arbetet kräver att du kommunicerar ut resultat och erfarenheter till enskilda såväl till olika grupper. Du skall vara en ledare med ett coachande arbetssätt, tydlig, synlig, lyssnande och resultatorienterad.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar 

För ytterligare upplysningar om tjänsten kontakta Sektionschef Emil Olsson tfn 070-249 58 54. 

 

Facklig information 

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Unionen unionen.aitik@boliden.com

 

Ansökan 

Vi arbetar aktivt för en inkluderande arbetsplats och välkomnar alla sökande. 

Din ansökan behandlas enligt GDPR och du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon via www.boliden.com

  

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Isabelle Endmyhr, tfn 0970-72 96 04 eller isabelle.endmyhr@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 31 juli 2023. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Produktion