Skanska

Innesäljare/Kundcentermedarbetare, Skanska Rental - Helsingborg

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

 

Vi vill fortsätta att skapa den bästa kundupplevelsen med dig!

Söker du en varierande roll och är duktig på att ge en bra kundupplevelse? Är du intresserad av maskiner och byggutrustning?

 

Din främsta uppgift är att förstå och lösa kundens behov och därmed bistå till att vi är en fortsatt värdeskapande leverantör. Rollen kommer att vara mycket bred och omfatta allt från långsiktig utveckling av vårt produktsortiment till praktiska uppgifter kring kundkontakt och orderhantering med affärsmannaskapet i fokus. Med ditt engagemang och positiva bemötande ser du till att kunderna bemöts med utmärkt service och rådgivning vid uthyrning av maskiner till olika bygg- och anläggningsprojekt. Du kommer att vara del av vårt positiva gäng där alla arbetar gemensamt mot uppsatta mål rörande kundnöjdhet och lönsamhet.

 

I rollen ingår bland annat:

- Att bemanna kundcentret

- Säljadministration, order- & returhantering

- Service, underhåll och reparationer

- Rådgivning och service kring maskinutbud

- Offertskrivning

 

 

Om dig:

Vi vill att du har avslutad gymnasieutbildning.

Du får gärna ha ett par års erfarenhet från uthyrnings-, bygg - och anläggningsbranschen.

 

Allra viktigast är dock att du har rätt personliga egenskaper:

Du trivs med att jobba ihop med andra och är en rak och öppen kommunikatör.

Du är mån om både dina kollegor och våra kunder och bidrar till en bra arbetsmiljö med ditt sätt att vara.

Du behärskar svenska och engelska i tal- och skrift.

B-körkort är ett krav.

 

 

Ansök senast 31 januari!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Frithiof på 0104483587, magnus.frithiof@skanska.se eller Kristoffer Hedetoft på 0104491311, kristoffer.hedetoft@skanska.se.

 

Välkommen till Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Innesäljare/Kundcentermedarbetare, Skanska Rental - Helsingborg