Avesta kommun

Vikarierande undersköterska till Baldersgården avd Frejalunden

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika. 

Vi söker nu en vikarierande undersköterska till Baldersgården, avdelningen Frejalunden. Avdelning rymmer 14 platser där de boende har behov av service och omvårdnad dygnet runt. Du kommer att vara en av undersköterskorna i ett arbetslag som består av 10 personer. Vi är ett positivt gäng med bred kompetens som tillsamman fokuserar på och ser möjligheterna i vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Frejalunden är ditt mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Arbetet innefattar personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer. I arbetet förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt vilket innebär att vi utgår från de förmågor som brukaren har och anpassar omvårdnad utifrån ditt individuella behov. Regelbundna måltider, social samvaro, utevistelser samt möjlighet till gemenskap med andra och sociala aktiviteter är viktiga för oss i det dagliga arbetet. I din roll ingår ansvar som kontaktmannaskap där du ansvarar för planering och uppföljning av omsorgen för brukaren. Du är även den främsta kontakten med anhöriga och närstående kring denna brukare. Vi arbetar även med så kallade ombudsuppdrag där man som undersköterska har ett mer övergripande ansvar som exempelvis kostombud eller hygienombud. 

Du kommer att arbeta efter genomförandeplanen som finns för varje brukare. Dokumentation, avvikelserapportering samt att vara behjälplig i sociala aktiviteter är också en del av ditt arbete. 
Arbetet består av både dag, kväll, och helgjobb. Arbetet är delvis fysiskt krävande.

Kvalifikationer

Arbetet kräver att du tar egna initiativ och tar ansvar för dina uppgifter. Du ska vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och har som mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du tycker om att arbeta med människor, har ett gott bemötande och sätter alltid brukaren i fokus. 

Godkänd undersköterskeutbildning och erfarenhet från vårdnära yrken är ett krav. Har du arbetat med personer som lider av demens är detta meriterande. 
Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande IT-kunskaper för att kunna dokumentera och schemalägga är också ett krav.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-05-07

Tidsbegränsad till: 2018-11-11

Referensnummer: C16710/2017

 

 

Övrigt

Förmåner 
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Undersköterska


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Vikarierande undersköterska till Baldersgården avd Frejalunden