Avesta kommun

Undersköterska till enhetspool på Framnäs

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Arbetet i omsorgsförvaltningen kännetecknas av god kvalitet så att brukarna upplever trygghet, har inflytande och får ett bra bemötande. Framnäs är ett särskilt boende för äldre som ligger i Fors. Framnäs verksamhetsområde består av två boendeavdelningar samt en dagverksamhet i Fors och en dagverksamhet i Avesta. Du kommer att tillhöra Framnäs verksamhetsområde och i första hand kommer du att bokas för arbetspass här.

 

Är du ansvarstagande, trivs med arbete med andra människor och vill ha ett jobb där du verkligen får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor?

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Framnäs är ditt övergripande mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Dina arbetsuppgifter innebär att vara ett stöd till de äldre, så att de kan leva sitt liv så som de önskar. Hos oss ska de boende få en meningsfull dag och det är din insats och engagemang som gör skillnad.

 

Du arbetar efter genomförandeplanen som finns för varje brukare, personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien, hjälp vid matsituationer och behjälplig vid sociala aktiviteter. Medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska förekommer också. Vi arbetar med helheten och därför samarbetar vi med andra professioner så som sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut, men även med anhöriga och andra viktiga personer för den boende hos oss.

 

Arbetet är delvis fysiskt ansträngande med tyngre lyft och förflyttningar. Du kommer att arbeta både dag, kväll, och helgjobb. I tjänsten som enhetspool kommer du att vara stationerad på Framnäs. På resurstid som inte bokas av Framnäs, bokas du på andra enheter inom omsorgsförvaltningen. Vid behov kan det även bli aktuellt att byta arbetsplats under arbetsdagen.

 

 

Kvalifikationer

Vårt arbete handlar om att göra skillnad för andra människor. Det är därför viktigt att du har förmåga att kunna sätta dig in i andra människors situation och behov, samt har förståelse för hur viktigt det är att varje person är delaktig och har inflytande över sin vardag. De boende på Framnäs står i fokus vilket kräver att du är engagerad, serviceinriktad och visar respekt i alla dina möten.

 

Du har en godkänd undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är ett krav. Kunskap om demens och erfarenhet från arbete med demens är meriterande.

 

Du har grundläggande kunskaper inom eHälsa och välfärdsteknik och använder därmed system och dator/mobil som ett naturligt verktyg i ditt dagliga arbete.

 

Körkort är ett krav då du kommer att förflytta dig mellan olika arbetsplatser. Du ansvarar själv för att ta dig till och från arbetet oavsett var ditt arbetspass är.

 

Du har god kunskap om social dokumentation med erfarenhet av sammanfattning av daganteckningar och upprättande av genomförandeplaner. Vi använder oss av Lifecare, IBIC, Senior Alert, BPSD.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C48979/2021

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2021-03-07

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Catrin Algotsson

Enhetschef

0226-645915

catrin.algotsson@avesta.se

 

Facklig företrädare

Fackliga kontakter se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 23 februari

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Undersköterska till enhetspool på Framnäs