Skanska

Projektingenjör Hus - Falun/Borlänge

Just nu har vi ett flertal spännande pågående i Dalarna och söker dig som vill utvecklas som projektingenjör!

Skanskas husbyggnadsverksamhet i Region Norr har fokus på bostäder samt kommersiella fastigheter. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, handel, skolor och kontor med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Drivs du av att arbeta i team, har sinne för siffror och en stor portion nyfikenhet?

Som projektingenjör arbetar du tillsammans med projektteamet för att skapa förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet.

 

Du har ett nära samarbete med produktionschef och projektchef och arbetar med inköp, planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning i projekt. Utöver det kommer du att granska och följa upp kvalitetsaspekter i kontrakt med underentreprenörer och leverantörer, aktivt verka för att förebygga arbetsmiljörisker i projekt, hantera kontrakt- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer.

 

I jobbet ingår till exempel att:

• delta i anbudsarbete

• stämma av styr- och målkort för projekt

• ta fram underlag för prognoser

• upprätta tidplaner

• hantera fakturor

• upprätta projektspecifika avtal

• delta i upprättande av omkostnadskalkyler

 

Vi erbjuder dig ett givande arbete i en tajt sammansvetsad grupp som välkomnar nya medarbetare och tar hand om varandra. Hos oss på Skanska får du möjligheten att förverkliga spännande byggprojekt i ett modernt, värderingsstyrt företag som fokuserar på hållbar samhällsutveckling.

 

Tjänsten kan utgå från Falun eller från Borlänge.

 

Har du erfarenhet av projektplanering och projektekonomi?

Det här jobbet passar dig som är relationsskapande, resultatinriktad och ansvarsfull i din yrkesroll. Du har en utbildning inom byggteknik, ekonomi och/eller samhällsbyggnad. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av att arbetat som projektingenjör, du har säkerligen arbetat med projektplanering och projektekonomi inom entreprenadverksamheten.

 

Intresserad? Vi behöver din ansökan senast 4 december!

 

Du söker genom att bifoga CV och gärna ett kort personligt brev. Har du frågor gällande tjänsten får du gärna kontakta Per Gummås på 010-449 01 14.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 3 timmar sedan . Arbetsort : Borlänge, Falun . Publicerat : 17 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus - Falun/Borlänge