Avesta kommun

Skolsköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Något fantastiskt händer i Avesta! 
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Nu söker vi två skolsköterskor till Avesta kommuns härliga skolsköterskegäng! 
En tjänst är en tillsvidaretjänst och den andra är en visstidsanställning under vårterminen 2018, med ev möjlighet till förlängning. Den ena tjänsten är huvudsakligen placerad på Skogsbo skola och den andra på Johan-Olovskolan. 

Arbetsbeskrivning

Som skolsköterska ingår du i rektorsområdenas elevhälsoteam, vilket innebär nära samarbete med skolledning, kurator och speciallärare och specialpedagog. Du arbetar efter de riktlinjer som anges för skolsköterskeverksamheten. Uppdraget innebär att du arbetar med förebyggande hälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar. Uppdraget innebär även att vaccinera enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn, erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser samt initiera och medverka vid skolläkarmottagning. Samverkan med kommunens övriga skolsköterska och personal på skolorna är centralt i arbetet.

Kvalifikationer

Du har sjuksköterskeexamen med vidareutbildning för barn och ungdom, skolsköterska eller distriktssköterska. Du är självgående och utför arbetet på ett självständigt och strukturerat sätt, samtidigt som du besitter en god förmåga till samarbete. Förmågan att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor, samt ett helhetsperspektiv på elevers hälsa är avgörande för att göra ett gott arbete. Du behöver kunna ta dig på egen hand mellan skolorna på ett effektivt sätt. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-02-01
Tillsvidaretjänst: tillträde 1 februari eller enligt överenskommelse. 
Visstidstjänst: tillträde 1 januari eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-26

Referensnummer: C16110/2017

 

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  2

Kontakt

Kontaktperson

Monica Anderstedt
Rektor
0226-645294
monica.anderstedt@avesta.se

Sara Eriksson
bitr.rektor
0226-645161
070-8645161
sara.eriksson@avesta.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Skolsköterska